Assalamualaikum,hai semua!Salah satu makanan kegemaran Kak Sue ialah kekacang dan buah-buahan kering.Kalau kat rumah Kak Sue memang senti...

Assalamuaikum semua,lama dah Kak Sue dan Abang Man tak berniaga kat Jalan TAR.Rasanya last lima,enam tahun yang lepas,undi tapak tak dapa...

Assalamualaikum semua,hari nie plan ke Kenanga Whole Sales pula.Setiap tahun Kak Sue akan singgah sini cari baju atau jubah untuk sekelua...

Assalamualaikum semua,hari nie seharian kami ada delivery ke beberapa tempat yang perlu diselesaikan.Antaranya Manjong,Melaka,Segamat d...

Assalamualaikum semua,jumpa lagi kita.Kak Sue menerima tempahan air minuman di gerai minuman MAN JAVA untuk disedekahkan kepada pengunjun...

Assalamualaikum semua,rasa beberapa tahun kebelakangan nie Kak Sue dah jarang ke event yang dibuat di Stadium Malawati.Kebetulan Kak Sue ...

Assalamualaikum semua,tahun nie memang tak sempat nak update order Kelapa Laut MAN JAVA kat sini.Alhamdullilah rezeki tahun nie setiap ha...

Assalamualaikum,hi semua.Kalau ke Plaza Alam Sentral wajib singgah ke Romantika kedai barang hiasan rumah di tingkat lima.Ada bermacam p...

Assalamualaikum semua,hari nie memang plan nak jalan-jalan ke Ikea Damansara .Ada barang yang Kak Sue nak cari kat sana,sambil cuci mata....

Assalamualaikum semua,tahun nie memang tak sempat nak update sangat mengenai produk dan order  Kelapa Laut dan Kedondong Asam Boi MAN ...

Assalamualaikum semua,diam tak diam dah masuk 15 hari kita berpuasa.Rasa sekejap aja masa kan..Dalam minggu nie Kak Sue sibuk sikit denga...

Assalamualaikum semua,hari nie dah tak tahu nak masak apa..Abang Man belikan tempe dan sayur aja.Masak simple-simple sudah Yang katanya.....

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue masak Sotong Goreng Kunyit   lagi..Dah tak tahu nak masak apa,jadi pusing balik menu yang pernah K...

Assalamualaikum semua,macam mana dengan persediaan sambutan raya korang..dah beli baju raya ke belum?Hari nie Kak Sue plan nak cari baju ...

Assalamualaikum semua..hari nie Kak Sue nak kongsi Telur Goreng Kicap menu paling istimewa!Sebenarnya kan Abang Man suami Kak Sue pernah ...

Assalamualaikum semua,resepi hari nie dah biasa Kak Sue masak  Daging Masak Kicap memang merupakan antara menu kegemaran kami sekeluarga ...

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue masak Asam Pedas Batu Kurau  yang menjadi kegemaran kami sekeluarga.Asam Pedas nie Kak Sue dan keluarga ...

Assalamualaikum semua,masak apa hari nie..Kadang memang tak ada idea kan nak masak apa dah untuk keluarga.Kak Sue kalau tanya Abang Man,j...

Assalamualaikum semua, sekarang nie semua orang sibuk nak cerahkan kulit kan. Tambah tak lama lagi kita nak menyambut hari raya. Kalau bo...

Assalamualaikum semua,  hari Kak Sue keletihan ya amat. Dari pagi sampai lah masa untuk memasak tak berhenti-henti mengemas, mengelap ba...

Assalamualaikum semua,dah beberapa kita berpuasa Kak Sue tak berkesempatan nak bercerita tentang pasar ramadhan tahun nie.Macam sibuk san...

Assalamualaikum,hai semua..Diam tak diam dah hampir seminggu kita semua menjalankan ibadah berpuasa.Kak Sue harap tahun nie diberi kesiha...

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.