Jom Cantik dan Cerah Dengan Luminous Pearl Cosmoderm

June 13, 2016

Assalamualaikum semua,sekarang nie semua orang sibuk nak cerahkan kulit kan.Tambah tak lama lagi kita nak menyambut hari raya.Kalau boleh semua nak cantik dan bergaya kan..Kak Sue berkesempatan mencuba produk kecantikan wajah Luminous Pearl Siri Cosmoderm.Mesti korang semua ada yang dah tahu dan biasa dengar jenama Cosmoderm yang diakui selamat dan efektif dalam penggunaan produk keluaran mereka.Yang paling penting produk dari rangkai Cosmoderm adalah produk halal,jadi kita tak perlu risau untuk menggunakannya..

Luminous Pearl Siri dirumuskan untuk mencerahkan tona kulit kita secara semulajadi secara berkesan dan selamat mengunakan Aktif-G.Formulasi khas ini terdiri daripada agen pencerahan semulajadi dan estrak buah-buahan yang membantu merangsangkan pemulihan sel kulit dan peredaran darah kita.Produk ini juga sesuai untuk kulit normal atau berminyak

Pembersih Wajah Berbuih Luminious Pearl - Bahan Active G,Glutathione,Witch Hazel dan Chamomile
Produk ini pembersih berbuih yang lembut dan efektik bagi menanggalkan sel kulit mati diwajah kita juga membantu bersihkan kotoran dan sisa make up dengan berkesan.Juga dapat melembut dan mencerahkan kulit.Setiap kali cuci muka Kak Sue rasa kulit muka Kak Sue lembut dan segar..best sangat!

Penyegar Pencerah Luminous Pearl - Bahan Active G,Witch Hazel,Aloa Vera,Licorice dan Chamomile
Penyegar ini digunakan selepas kita membersihkan muka dengan pembersih wajah Luminios Pearl,ia dapat mencerahkan dan menyegarkan kulit dengan membersih sisa pencuci,mekap dan sel-sel mati juga merangsangkan penjanaan kulit baru dan dapat mencerahkan kulit kita.Selalanya lepas pakai penyegar nie,Adik anak bongsu Kak Sue mesti cakap wanginya Ibu...ehehehe.Bau memang sedap tau,suka sangat!

Krim Anti-Jeragat Luminous Pearl - Bahan Active G,Glutathione,Lidah Buaya,Kolagen dan Beraberry
Serum Anti Jeragat di perkayakan dengan anti-oksidan dan aktif pemcerahan terbaik dari tumbuh-tumbuhan dan selamat.Krim anti jeragat nie membantu memudarkan jeragat,tona kulit kita lebih cerah dan sekata.Gunakan sebagai kitaran pembaharuan kulit..

Krim Perlindungan Siang SPF 50 PA+++ - Bahan Active G,Apple Stem Cell,Kolagen dan Minyak Bunga Matahari
Krim pelindungan siang adalah tiga dalam satu iaitu pelembab,perlindungan matahari dan asas mekap.Ia membantu mencerah dan melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB untuk kulit cerah dan berseri.Krim ini juga boleh digunakan sebagai asas mekap atau sebagi bedak kompak,kulit akan terasa licin dan halus serta kulit muka kita nampak natural tanpa mekap.

Serum Pencerahan Malam Luminous Pearl - Bahan Active G,Apple Stem Cell,Kolagen,Witch Hazel,Lidah Buaya dan Minyak Roseship
Serum Pencerahan Malam pula aktif mencerahkan dari sumber tumbuh-tumbuhan yang terbaik dan paling berkesan untuk penjanaan sel-sel kulit baru dan  membantu mencerahkan kulit dengan selamat.Selain itu serum ini juga membantu menganjalkan dan memperhalusi tona kulit bagi kulit lebih remaja dan cerah.


Vitamin E Cream 3,000 iu
Selepas seminggu,gunakan Vit E cream 3000 iu sebagai pelembap untuk rehatkan dan nyamankan kulit sambil menjana sel kulit baru..

Review Dari Kak Sue
Alhamdullilah,selepas dua minggu penggunaan Luminois Pearl Siri Cosmoderm kesan yang dapat dilihat ialah pori muka Kak Sue semakin mengecil dan kulit Kak Sue lebih lembap dari sebelumnya.Kulit muka terasa lebih cerah dan lembut.Memang rasa puashati dan Kak Sue syorkan pada korang untuk mencuba rangkaian produk ini yang memberi kesan pencerahan dan buat kulit kita tambah berseri..Bagi yang ingin tahu lebih lanjut boleh lihat kat bawah nie ya..Selamat mencuba..!


COSMODERM
Alamat
No 6-3, Jalan USJ 1/1C, 
Regalia Business Centre
47620 Subang Jaya,Selangor
No Tel
016 210 4287 / 1700 815 495
Web
Email
askcosmoderm@gmail.com


You Might Also Like

1 ulasan

  1. Saya pun pakai ni. Suka pencuci muka tu lembut ja.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.