Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue

Assalamualaikum, hai semua. Kak Sue baru sempat nak umumkan Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue untuk yang pertama kali nie. Terima kasih pada korang yang sudi singgah dan komen, Kak Sue hargai sangat. Jom kita tengok sapa Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue kali nie jom..

Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue
Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue

Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue

Tahniah ya kepada Pemenang Top Komentator Blog Kak Sue kali nie. Tak lain tak bukan Shahidah Dzukafli. Terima kasih sudi singgah dan komen kat blog Kak Sue yang tak seberapa nie. Hadiah untuk Top Komentator kali nie macam yang Kak Sue janji hari tu samada cash atau tudung kan. Jadinya Kak Sue nak bagi hadiah kali nie ialah sehelai tudung Aidijuma. 

Rasanya Kak Sue nak teruskan untuk bulan September nie. Hadiah mungkin cash atau hadiah lain, biar bagi kejutan sikit kan. Baru best sikit. Harap lepas nie korang tak jemu datang komen lagi kat blog Kak Sue nie ya. Terima kasih juga pada yang silent reader yang rajin singgah blog Kak Sue, Kak Sue hargai sangat walau tak komen. Cuma kalau komen tu boleh lah bagi hadiah macam nie kan..

Untuk Pemenang Top Komentator kali nie boleh lah email detail pada Kak Sue ya di skabdy@yahoo.com. Seterusnya Kak Sue buka balik contest Top Komentator untuk bulan September. Jemput singgah dan komen lagi tau korang, jangan jemu. Harap Kak Sue pun rajin-rajin lah update blog kan.. hehehe.. papai!

18 comments

  1. Tahniah kepada pemenang..alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat Sha. Sha memang rajin terjah blog rakan2 blogger semua.

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua top komentator.

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada semua pemenang terutama skali kak Sha yg sememangnya supportive utk tinggalkan komen..😊

    ReplyDelete
  5. Tahniah pada pemenang.. next Bonde punya turn pula he he he

    ReplyDelete
  6. Tahniah Sha memang rajin blogwalking, nak join jugak laa Sue hehe :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada pemenang .. nanti nak join jugak la

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Terima kasih Kak sue..

    ReplyDelete
  9. Waaaa... rezeki tu...nnt liez cuba join..hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.