Sotong Goreng Kunyit Lagi..

June 18, 2016

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue masak Sotong Goreng Kunyit lagi..Dah tak tahu nak masak apa,jadi pusing balik menu yang pernah Kak Sue masak,tapi tahun lepas punya puasa lah..ehehe!Kita sebagai Ibu nie memang kadang pening fikir apalah nak masak setiap hari kan.Kadang Abah tak kisah,tapi anak-anak pulak kesian takut mereka jemu..Jadi ibu semua nak kena kreatif memasak untuk keluarga kan..
Semalam masak seafood sotong dan siput lala,tapi lala Kak Sue masak rebus air aja untuk Adik.Memang feveret Adik kalau siput lala,mengadap semangkuk pun habis.Cuma hari nie Kak Sue guna resepi serba ringkas aja masak Sotong Goreng Kunyit,kalau korang nak tengok resepinya boleh klik sini ya Resepi Sotong Goreng Kunyit ..Selamat mencuba papai..!

You Might Also Like

1 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.