Kelapa Laut MAN JAVA ~ Ramadhan Last Order 2016

June 21, 2016

Assalamualaikum semua,tahun nie memang tak sempat nak update sangat mengenai produk dan order Kelapa Laut dan Kedondong Asam Boi MAN JAVA.Alhamdullilah rezeki tahun nie meningkat dari tahun lepas.Rasa macam untuk tahun depan,tak nak buka order dah kalau agen dan peniaga yang sedia ada dapat memberi komitmen dan kerjasama yang baik.Setakat hari nie semua berjalan dengan lancar..Alhamdullilah!



Kak Sue nak buat pengumuman untuk semua agen dan peniaga last order ialah pada 30 June (Khamis) dan last delivery pada 1 dan 2 Julai (Jumaat/Sabtu) bagi memudahkan semua urusan bagi pihak kami dan semua agen dan peniaga.Sebarang kelewatan order diharap dapat dielakkan dan pihak kami memohon maaf tiada lagi penerimaan order selepas tarikh tersebut.


Pihak kami mengucapkan berbanyak terima kasih kepada semua agen dan peniaga kerana sudi dan masih mengekalkan produk kami sebagai pilihan anda semua,dan mengucapkan selamat berniaga dan berpuasa kepada semua.Kami juga memohon ampun maaf seandainya ada ketidakpuasan hati atau kekurangan atas perkhimatan kami.TANPA ANDA SEMUA SIAPALAH KAMI..Terima Kasih semua!

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Jus man java memang terbaik. Tak sempat nak order tapi nasib baik ada org jual di pasar berdekatan. Dapat juga lah merasa tuk berbuka.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.