Membeli Belah dan Berbuka di Kenanga Whole Sale..Memang Berbaloi!

June 28, 2016

Assalamualaikum semua,hari nie plan ke Kenanga Whole Sales pula.Setiap tahun Kak Sue akan singgah sini cari baju atau jubah untuk sekeluarga.Sini memang banyak pilihan dan harga lebih murah kalau kita beli dengan kuantiti yang banyak...Kira sesuai juga lah untuk peniaga-peniaga pakaian kalau nak datang sini beli dan jual balik..memang berbaloi sangat!
Cuma macam Kak Sue cakap sebelum nie..pilihan pakaian kat sini pun sama macam tempat lain tak semeriah tahun-tahun yang lepas.Kak Sue dan keluarga tak ambil masa yang lama pun kat sini sebab tak banyak pilihan yang menarik perhatian kami..
Selesai membeli belah,kami sekeluarga buat keputusan nak berbuka kat sini aja sebab nanti selepas magrib boleh Abang Man hantar bag pinggang ke Semua House.Jenuh nak cari kedai kawasan berdekatan rumah kami,memang tak ada sebab bag kulit..kena cari kedai khas yang memang buat jahitan kulit kan..
Alahmdullilah Kafe Restu Resepi makanan semua sedap dan sampai dengan tepat waktunya.Maklumlah bila kita nak berbuka nie,kalau lambat-lambat rasa nak marah la jugak kan,lapooo..ehehe.Kak Sue tak dan nak ambik gambar,letih dah sangat hari nie,tapi lain kali kalau Kak Sue ke sini pasti akan singgah lagi kat kafe nie.Staff pun memberi layanan sangat baik..rasa memang berbaloi kalau singgah ke Kenanga nie,jangan lupa datang sini ya korang...selamat membeli belah,papai!

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.