Membeli Belah dan Berbuka di Kenanga Whole Sale..Memang Berbaloi!

Assalamualaikum semua,hari nie plan ke Kenanga Whole Sales pula.Setiap tahun Kak Sue akan singgah sini cari baju atau jubah untuk sekelua...

Assalamualaikum semua,hari nie plan ke Kenanga Whole Sales pula.Setiap tahun Kak Sue akan singgah sini cari baju atau jubah untuk sekeluarga.Sini memang banyak pilihan dan harga lebih murah kalau kita beli dengan kuantiti yang banyak...Kira sesuai juga lah untuk peniaga-peniaga pakaian kalau nak datang sini beli dan jual balik..memang berbaloi sangat!
Cuma macam Kak Sue cakap sebelum nie..pilihan pakaian kat sini pun sama macam tempat lain tak semeriah tahun-tahun yang lepas.Kak Sue dan keluarga tak ambil masa yang lama pun kat sini sebab tak banyak pilihan yang menarik perhatian kami..
Selesai membeli belah,kami sekeluarga buat keputusan nak berbuka kat sini aja sebab nanti selepas magrib boleh Abang Man hantar bag pinggang ke Semua House.Jenuh nak cari kedai kawasan berdekatan rumah kami,memang tak ada sebab bag kulit..kena cari kedai khas yang memang buat jahitan kulit kan..
Alahmdullilah Kafe Restu Resepi makanan semua sedap dan sampai dengan tepat waktunya.Maklumlah bila kita nak berbuka nie,kalau lambat-lambat rasa nak marah la jugak kan,lapooo..ehehe.Kak Sue tak dan nak ambik gambar,letih dah sangat hari nie,tapi lain kali kalau Kak Sue ke sini pasti akan singgah lagi kat kafe nie.Staff pun memberi layanan sangat baik..rasa memang berbaloi kalau singgah ke Kenanga nie,jangan lupa datang sini ya korang...selamat membeli belah,papai!

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.