Romatika Plaza Alam Sentral ~ Wajib Singgah..

June 23, 2016

Assalamualaikum,hi semua.Kalau ke Plaza Alam Sentral wajib singgah ke Romantika kedai barang hiasan rumah di tingkat lima.Ada bermacam pilihan hiasan rumah ala inggers kat sini dengan harga yang sangat berpatutan.Kak Sue kalau kesini,nak pula kalau musim nak raya macam nie,memang singgah..cari bunga hiasan.Murah dan cantik..puashati!


Pihak Romantika akan buat sales,bila ada sambutan raya atau perayaan lain.Ada beberapa barangan terpilih yang mereke buat jualan murah.Untuk pilihan bunga hiasan,kedai sebelah depan,khas untuk bunga dan pasu,siap boleh staff kat situ tolong gubahkan lagi.Tahun nie Kak Sue tak beli bunga sebab yang tahun lepas elok lagi,cuma beli hiasan dinding sahaja.nanti kalau korang ke Plaza Alam sentral jangan lupa singgah tau,pasti tak mengecewakan..Kak Sue tak ambik banyak gambar sangat,nanti korang tengok sendiri kat sana memang rambang mata,selamat menyopping,papai!

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.