Kelapa Laut & Kedondong Asam Boi MAN JAVA ~ Delivery Order Lagi

June 27, 2016

Assalamualaikum semua,hari nie seharian kami ada delivery ke beberapa tempat yang perlu diselesaikan.Antaranya Manjong,Melaka,Segamat dan Kuala Kangsar.Lagi beberapa hari order dan delivery nak di tutup sepenuhnya..lepas nie boleh lah Abang Man berehat sikit..dari dua minggu sebelum puasa dah mula siapkan order sampai sekarang tak berenti lagi..Alhamdullilah rezeki tahun ini..

Kami siapkan order anak beranak aja,mungkin nanti untuk tahun depan atau ada peningkatan order selepas raya,nak kena ambil pembantu khas untuk packing produk kami.Sebab itu banyak kali Kak Sue pesan kat sini,Abang Man pun selalu pesan jangan order last minit..sebab dah susun order dan jadual.Kalau boleh selewat-lewatnya tiga hari sebelum pick up atau delivery order..tapi masih lagi ada yang tak nak dengar nasihat kami.Akibatnya order tak dapat pihak kami hantar pada yang kehabisan stok..

Harap selepas nie dapat beri kerjasama ya,supaya semua urusan kita berjalan lancar.Terima kasih kepada semua peniaga yang memberi kerjasama yang baik dan insyaAllah akan dikekalkan untuk tahun depan..Rezeki sama dikongsi..papai!

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Alhamdulillah.. selesai semuanya dah

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.