Air Minuman MAN JAVA di Jalan TAR

Assalamuaikum semua,lama dah Kak Sue dan Abang Man tak berniaga kat Jalan TAR.Rasanya last lima,enam tahun yang lepas,undi tapak tak dapat..tak ada rezeki..lagi pun kalau dapat untuk tapak pasar ramadhan jalan TAR tu jenuh pula anak-anak nak sekolah nak setting time...
Tahun nie Abang Man bagi peluang untuk pembantu -pembantu kami cari duit raya,jadi kami beroperasi sebelah malam sahaja di Jalan TAR.Kalau korang ada pergi shopping Jalan TAR,Sogo atau Campbell..jangan lupa singgah tau..papai!

No comments

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤