Assalamualaikum semua,dalam hidup kita nie kita perlu bersyukur dengan apa yang ada.Untuk diri Kak Sue,rasa sangat bersyukur dah apa yang...

Assalamualaikum semua,semalam cukup dua minggu Kak Sue menahan rindu pada Abang dan Adik,tak dapat berjumpa.Alhamdullilah walaupun kadang...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue nak bercerita tentang kebaikan Kelapa Laut MAN JAVA .Seperti yang semua tahu,Kak Sue dan suami,Aba...

Assalamualaikum semua,sekarang nie cuaca panas sangat kan.Tekak asyik nak minum air aja kan.Hari nie Kak Sue ikut Abang Man hantar barang...

Assalamualaikum semua,selamat berhujung minggu.H ari nie mood rajin nak buat kek datang.Sebenarnya Kak Sue tetiba teringin nak makan bila...

Asssalamualaikum semua,hari nie Kak Sue nak open order Kedondong Asam Boi MAN JAVA . P ada mereka yang berminat,produk nie hanya untuk ka...

Assalamualaikum semua,dalam hidup kita nie bukan semua orang suka kita.Ada setengah orang akan sentiasa suka dan menyokong walau apa pun ...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue nak kongsikan satu produk baru yang pertama di Malaysia iaitu Camelus produk susu unta yang aka...

Assalamualaikum semua,dah makan malam belum?Hari nie menu Kak Sue simple-simple aja,tapi ada  sambal petai ikan bilis tempoyak Dlaila pen...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue berkesempatan merasa ABC Ais Krim yang terletak di Giant Taman Permata,Ulu KLang.Sebelum nie kakak...

Assalamualaikum semua,dah beberapa hari Kak Sue rasa sakit sangat belakang.Selalu Kak Sue biarkan aja baik sendiri sebab kerap sakit sele...

Assalamualaikum semua,selamat berhujung minggu.Padi tadi cuaca agak mendung dan redup tapi masih rasa berbahang.Hari nie di katakan akan ...

Assalamualaikum semua, Pati Kelapa Laut MAN JAVA Penawar batuk? Haih betul ka nie, sebab produk kami belum pernah buat apa-apa ujian makm...

Assalamualaikum semua.Salam jumaat,hari nie Kak Sue nak kongsi petua lama bila bayi demam kuning.Sekarang nie banyak betul kes bayi demam...

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue terima T.Shirt KBBA9 yang Kak Sue order dari Angah Judin.Pertama kali tengok geng KBBA pakai masa aktivi...

Assalamualaikum semua,sekarang nie cuaca memang panas mengila kan.Kak Sue kat rumah Mak Kak Sue kat kampung,siang malam memang panas,kada...

Assalamualaikum semua,sekarang nie keadaan cuaca kat negara kita panas dan sangat terik.Mungkin di sebabkan Equinok yang di ramalkan baka...

Assalamualikum semua,semalam Kak Sue berkesempatan layan filem dari Syamsul Yusof Munafik.Kebetulan Abang request nak tengok wayang dan K...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue nak hantar Adik balik ke asrama.Dah habis dah cuti Adik dan Abang,tapi Kakak pulak mula cuti sekol...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue nak kongsi kelebihan surah Al Waqiah.Surah Al Waqiah ialah surah yang ke 56 dalam Al Quran,terlata...

Assalamualaikum semua,Kak Sue nak bagi tahu nie The Gathering merupakan sebuah program kerjasama MVM bersama Kelab Blogger Ben Ashaari u...

Assalamualaikum semua,hari nie semua kecoh mengenai fenomena Gerhana Matahari.Kak Sue tak berkesempatan pun nak melihat atau mengambil ga...

Assalamualaikum semua,kita hari nie suka bersangka-sangka.Semua orang tak baik,semua orang jahat.Memang betul pada zaman sekarang nie mem...

Assalamualaikum semua.Dalam hidup kita apa keputusan yang kita buat,pilihan adalah di tangan kita.Bagi Kak Sue sendiri,setiap keputusan y...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue dan Abang Man bawak anak-anak keluar makan dan jalan-jalan di Eon Anggun berdekatan rumah Kak Sue....

Assalamualaikum semua.Beberapa hari lepas Kak Sue terima pemberian dari salah seorang kawan sekolah Kak Sue.Rasanya hadiah paling istimew...

Assalamualaikum semua,salam malam Jumaat.Dah baca Yassin dan Surah al-Kahfi?Seeloknya eloklah kita amalkan,kalau tak boleh setiap hari ma...

Assalamualaikum semua,akhirnya Kak Sue berkesempatan jugak bawak Adik menonton movie Ola Bola  yang tengah hot di perkatakan sekarang nie...

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue nak update terbaru mengenai delivery Kelapa Laut MAN JAVA .Sekarang kami buat delivery setiap minggu ke ...

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.