Mood Rajin Di Hari Minggu

March 27, 2016

Assalamualaikum semua,selamat berhujung minggu.Hari nie mood rajin nak buat kek datang.Sebenarnya Kak Sue tetiba teringin nak makan bila tengok orang buat Brownise. Kalau Kak Sue yang buat,bukan terasa nak makan pun.Cuma kali nie macam terasa teringin sangat nak makan.Barang dah beli beberapa hari lepas,tapi baru hari nie ada mood rajin nak membakar kek..ehehehe..
Pepagi Kak Sue dah siapkan barang-barang baking,sambil mendobi baju sambil siapkan bahan untuk Brownies.Bahan Brownise pun mudah dan buat pun sekejap dah siap.Dalam Blog Kak Sue pun ada resepi Brownise Kedut,boleh cari kat label kek ye kalau korang nak cuba resepi tu.Resepinya mudah dan cepat,tak sampai sejam pun dah siap.Buat sendiri memang puas makan sikit sebab kita boleh tambah bahan kekacang,buah-buahan atau ais krim vanila.Selamat mencuba pada yang nak mencuba resepi,kalau nak order kat Kak Sue pun boleh..ehehe..jumpa lagi,papai!

You Might Also Like

4 ulasan

  1. Antara kek favourite kite ni. BROWNIES ! Rajin akak buat. ☺

    ReplyDelete
  2. alaaaaa...sedapnya la brownies kedut tu ha...terus terasa2 di bibir...

    ReplyDelete
  3. rajinnya sue, tak pernah lagi buat sendiri brownies ni, baru jumpa blog sue dan I follow #202 :)

    ReplyDelete
  4. sedap! tapi saya tak makan brownies hakhak. boleh share dekat ibu nanti resipi nie hakhak

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.