Batook Ori Hilangkan Sakit Belakang

March 21, 2016

Assalamualaikum semua,dah beberapa hari Kak Sue rasa sakit sangat belakang.Selalu Kak Sue biarkan aja baik sendiri sebab kerap sakit selepas Kak Sue bersalin dulu,nanti akan hilang sendiri.Tambah kalau berdiri lama atau selepas mop rumah dia punya sakit tu kadang tak boleh tidur di buatnya..huhuhu..
Dua tiga hari nie semakin kerap pulak sakit,Kak Sue teringat ada beli minyak Batook Ori masa balik Taiping hari tu.Semalam nak tidur Kak Sue cuba sapu di bahagian belakang Kak Sue.Rasa berangin dan bau pun sedap,suka sangat bau dia.Pagi tadi bangun Alhamdullilah rasa hilang sikit sakit belakang Kak Sue nie.Rasanya ramai jugak kawan-kawan Kak Sue guna Batook Ori nie untuk sakit kaki,sakit tumit,untuk minyak telon baby pun boleh.Lepas nie boleh la beli lebih sikit buat stok untuk Kak Sue dan anak-anak kat asrama. Pada korang yang berminat nak dapatkan produk nie boleh hubungi 012 5871931 / 019 502 2844.Semoga bermafaat untuk semua,papai!

You Might Also Like

4 ulasan

  1. ni klu tuk muscle & joint bleh dak

    ReplyDelete
  2. sebelum ni dkna ambik stok dengan beben... bagus ni kalau ada anak kecil lagi bagus.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.