T.Shirt KBBA9

March 16, 2016

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue terima T.Shirt KBBA9 yang Kak Sue order dari Angah Judin.Pertama kali tengok geng KBBA pakai masa aktiviti ke Taman Negara memang suka sangat.Ada lengan pendek dan panjang,Kak Sue order dua helai sekali.Satu untuk Abang anak teruna Kak Sue,nanti nak repeat order lagi untuk Adik pulak sebab Angah kata untuk budak belum di buka lagi order.Selalu kalau beli suka beli banyak helai sebab senang nak tukar-tukar nak pakai kalau ada event kan,kadang pergi hantar order Kelapa Laut pun pakai tau..gigih sangat,ehehe..
Pada korang yang berminat nak order T.Shirt KBBA9 nie boleh whatsapp Angah Judin di nombor 018 6614125.Jenis material t.shirt nie cotton tau,so tak panas dan selesa.Ada pelbagai pilihan size dari XS hingga 3XL.Sekarang nie order di buka untuk semua,korang cepat-cepat order tau,jumpa lagi..papai!





You Might Also Like

1 ulasan

  1. Wow cantik... Baju Cotton biasanya memang tak panas...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.