T.Shirt KBBA9

By Kak Sue - March 16, 2016

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue terima T.Shirt KBBA9 yang Kak Sue order dari Angah Judin.Pertama kali tengok geng KBBA pakai masa aktiviti ke Taman Negara memang suka sangat.Ada lengan pendek dan panjang,Kak Sue order dua helai sekali.Satu untuk Abang anak teruna Kak Sue,nanti nak repeat order lagi untuk Adik pulak sebab Angah kata untuk budak belum di buka lagi order.Selalu kalau beli suka beli banyak helai sebab senang nak tukar-tukar nak pakai kalau ada event kan,kadang pergi hantar order Kelapa Laut pun pakai tau..gigih sangat,ehehe..
Pada korang yang berminat nak order T.Shirt KBBA9 nie boleh whatsapp Angah Judin di nombor 018 6614125.Jenis material t.shirt nie cotton tau,so tak panas dan selesa.Ada pelbagai pilihan size dari XS hingga 3XL.Sekarang nie order di buka untuk semua,korang cepat-cepat order tau,jumpa lagi..papai!





  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan

  1. Wow cantik... Baju Cotton biasanya memang tak panas...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤