Cuti Sekolah Dah Tak Sama

March 12, 2016

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue nak hantar Adik balik ke asrama.Dah habis dah cuti Adik dan Abang,tapi Kakak pulak mula cuti sekolah minggu nie.Cuti sekolah dah tak sama sekarang nie,kadang kalau Kak Sue nak plan apa-apa program pada waktu cuti sekolah pun dah tak boleh.Semua kena plan kast minit lah nampaknya nanti..huhuhu..

Mungkin lepas nie Kak Sue akan datang melawat Adik dan Abang sebulan sekali.Kata Abang Man kalau kerap sangat melawat dan outing nanti menganggu pulak pembelajaran dan hafazan anak-anak.Harap anak-anak Ibu sentiasa di terangkan dan di tenangkan hati dalam mempelajari segala ilmu yang di ajar oleh guru-guru kat sekolah

Rasanya selepas ini cuti sekolah dalam bulan puasa pun tak sama lagi lah anak-anak Ibu.Haiiii rindu lah Ibu kat anak-anak Ibu.Nak buat macam mana kan anak-anak pergi ke tempat yang baik,kita sebagai ibu bapa hanya mendoakan mereka semoga mereka cemerlang dunia dan akhirat..aamiin ya rab..

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.