Sambal Petai Ikan Bilis Tempoyak Dlaila Terbaik..!

Assalamualaikum semua,dah makan malam belum?Hari nie menu Kak Sue simple-simple aja,tapi ada sambal petai ikan bilis tempoyak Dlaila penambah menu.Sebelum nie memang Kak Sue pernah rasa sambal petai tempoyak Laila nie,dah tahu dah memang sedap.Cuma kali nie Laila buka order untuk sesapa yang berminat nak dapatkan sambal petai tempoyak nie,Kak Sue pun apa lagi tak mau ketinggalan.Memang peminat tegar tempoyak Kak Sue nie,ada lauk tu pun dah cukup bertambah makan tadi.
Sambal Petai Ikan Bilis Tempoyak Dlaila nie boleh tahan lama tau.Boleh beli banyak-banyak buat stok dan simpan dalam peti ais.Bila terasa nak makan boleh terus panaskan aja.Untuk korang yang berminat nak dapatkan Sambal Petai Ikan Blis DLaila boleh lah hubungi Saidila Abdul Rahman di facebook beliau,boleh pos dan cod jugak tau.Selamat mencuba korang,Kak Sue jamin pasti berpuasati!

2 comments

  1. Dah order jugak, smalam sampai sekali hadap habis setengah bekas terus. Sedap sangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sambal Petai ikan bilis dah sedap... Tapi bab tempatan still tak boleh nak rasa... Tekak orang utara kot

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤