Tips Mencukupkan Rezeki

March 03, 2016

Assalamualaikum semua,salam malam Jumaat.Dah baca Yassin dan Surah al-Kahfi?Seeloknya eloklah kita amalkan,kalau tak boleh setiap hari malam Jumaat pun Alhamdullilah kan.Malam nie Kak sue nak kongsikan tips mencukupkan rezeki.Kadang gaji besar,duit banyak tapi masih tak mencukupi.Sebab apa,sebab tak ada keberkatan.Bagi Kak sue biarlah sedikit tapi mencukupi dan berkat rezeki kita tu kan..
Jom kita sama-sama praktikan tips di atas,semoga kita sentiasa mendapat keredhaan dan keberkatan rezeki dari Allah.Terima kasih pada yang sudi kongsikan tips ini,semoga mendapat pahala yang berpanjangan diatas perkongsian ini.Semoga bermafaat untuk semua.. :)

You Might Also Like

2 ulasan

  1. thanks untuk imlu ni kak.. hehe

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak tips yang sangat bagus
    jemput singgah http://sibudutempe.blogspot.my/

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.