Assalamualaikum, hai semua. Nak tau tak apa minuman pilihan Kak Sue setiap hari? Tak lain tak bukan Per'l Kacip Fatimah lah, memang kad...

Assalamualaikum,hai semua!Hari-hari masalah yang sama kita ibu-ibu nie kan dah tak ada idea nak masak apa.Nasib baik lah zaman sekarang nie...

Assalamualaikum,hai semua!Salam Jumaat..setiap dari kita memang tak lari dari ujian Allah.Kadang dengan ujian itu kita jadi lebih tabah dan...

Assalamualaikum,hai semua!Kak Sue nak kongsikan dengan korang nie mana Kak Sue dapat stok Cendawan Kukur atau Kulat Sisir nie.Sebelum nie K...

Assalamualaikum,hai semua!Lama betul Kak Sue tak masak atau jumpa orang jual Cendawan Kukur atau dengan panggilan lainnya Kulat Sisir.Selal...

Assalamualaikum,hai semua!Lama Kak Sue tak sembang pasal Ustaz Kecik Kak Sue sorang nie.Sibuk dengan urusan sehari-hari dan penuh dengan ak...

Assalamualaikum,hai semua!Ada kawan Kak Sue hari tu tanya kami masih jual lagi Kelapa Laut ka sebab dah lama tak nampak Kak Sue up date kat...

Assalamualaikum,hai semua!Hari nie Kak Sue cuba resepi baru dari kawan Kak Sue di facebook.Kadang tak ada idea dah nak masak apa, intai-int...

Assalamualaikum, hai semua! Hari nie Kak Sue nak kongsi sunnah ketika masak . Sunnah ringkas nie dikongsikan di group whatapps oleh ahli ke...

Assalamaualikum,hai semua!Masak apa hari nie? Kak Sue hari nie cuba resepi Mee Celup Kelantan  yang Kak Sue dapat dari hasil google, macam-...

Assalamualaikum,hai semua!Dalam dua tiga hari nie cuaca agak panas menyengat kan.Pulak tu sejak dua menjak nie macam musim orang tak sihat ...

Assalamualaikum, hai semua.  Beberapa hari lepas Kak Sue cuba set produk kecantikan Deeja Cosmetic.Kak Sue suka dengan bau dan tindakbalas ...

Assalamualaikum,hai semua!Kak Sue dan Adik anak bongsu Kak Sue memang suka makan kurma.Kalau bulan puasa tu,kami sahur makan kurma aja dah ...

Assalamualaikum,hai semua!Semalam lepas selesai urusan Kak Sue kat sekolah Adik kami sekeluarga singgah makan di Restoran Umang - Umang BBQ...

Assalamualaikum,hai semua!Hari nie Kak Sue dan Abang Man melayan aktiviti kesukaan anak-anak.Dari minggu lepas Abang Man dah buat janji nak...

Assalamualaikum, hai semua! Kita nie kalau boleh cakap yang baik-baik aja , bukan apa yang kita cakap tu kadang menjadi doa. Tak kira lah p...

Assalamualaikum,hai semua!Kak Sue nak kongsi dengan korang nie mana nak dapatkan Pau Viral yang tengah meletop sekarang nie.Sebelum nie sa...

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.