Aktiviti Kesukaan Anak-Anak

By Kak Sue - February 11, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Hari nie Kak Sue dan Abang Man melayan aktiviti kesukaan anak-anak.Dari minggu lepas Abang Man dah buat janji nak bawa Adik mandi di Golfview Residen Club berdekatan taman perumahan kami nie.Tiba harinya kena lah tepati janji dengan anak-anak,awal lagi depa dah siap nak terjun kolam.Mandi kolam salah satu aktiviti kesukaan anak- anak Kak Sue.Kalau boleh nak setiap minggu pun tak apa..hamboi sangat kan nak kena beli rumah yang ada kolam lah gituuuu..haaa!

aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Jom mandi di Golfview Residence Club

Aktiviti Kesukaan Anak - Anak - Mandi Kolam


Anak - anak Kak Sue kalau dapat mandi kolam memang susah nak balik.Kalau dah mandi berejam rejam pun tak apa.Naik kecut merah segala yang ada pun tak apa..hahaha..Baru-baru nie Kak Sue dapat tahu kolam mandi di Golfview Residen Club dibuka untuk orang awam di kawasan taman perumahan Kak Sue nie.Tak payah lah nak pergi jauh-jauh,jimat duit minyak kan..Bayaran masuk pun tak ada lah mahal berbaloi sangat,dengan satu bayaran boleh main gym dan taman permainan mini..


aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Harga masuk - Golfview Residence Club

aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Mandi manda di Golfview Residence Club


aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Lepak-lepak sambil minum di Golfview Residence Club


aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Cafe di Golfview Residence Club


Kalau kita tak nak mandi boleh lah lepak-lepak tepi kolam sambil minum dan makan-makan yang boleh kita order dari cafe yang ada kat situ.Atau boleh pergi gym nak keluarkan peluh dan ke Taman Permainan Mini untuk anak-anak kecil.

aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Golfview Residence Club lepak-lepak kat sini sambil tunggu anak-anak mandi manda

aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Gym di Golfview Residence Club


aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Taman Permainan Mini di Golfview Residence Club untuk anak-anak

Haaa..kalau hujung minggu korang tak tahu nak kemana boleh lah bawa anak-anak kat sini.Tempat pun bersih dan selesa sangat tau.Cuma hujung minggu sebelah petang memang ramai sikit kat sini,macam petang tadi makin lama makin ramai yang datang bawa anak- anak dan keluarga.Meriah gituuu..jangan lupa singgah tau..papai!

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan

  1. kalo dekat dgn kita lebih baik pegi yg dekat kan, jimat masa xjugak bsesak bagai di jalan raya =)

    ReplyDelete
  2. Menarik gini.
    Kat melaka ada juga pool bur harian gini.
    Murah skit la fees nyer :-)
    Nice. Tak payah la nak ke hotel kan.
    Anytime bleh swimming kat pool.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤