Aktiviti Kesukaan Anak-Anak

February 11, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Hari nie Kak Sue dan Abang Man melayan aktiviti kesukaan anak-anak.Dari minggu lepas Abang Man dah buat janji nak bawa Adik mandi di Golfview Residen Club berdekatan taman perumahan kami nie.Tiba harinya kena lah tepati janji dengan anak-anak,awal lagi depa dah siap nak terjun kolam.Mandi kolam salah satu aktiviti kesukaan anak- anak Kak Sue.Kalau boleh nak setiap minggu pun tak apa..hamboi sangat kan nak kena beli rumah yang ada kolam lah gituuuu..haaa!

aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Jom mandi di Golfview Residence Club

Aktiviti Kesukaan Anak - Anak - Mandi Kolam


Anak - anak Kak Sue kalau dapat mandi kolam memang susah nak balik.Kalau dah mandi berejam rejam pun tak apa.Naik kecut merah segala yang ada pun tak apa..hahaha..Baru-baru nie Kak Sue dapat tahu kolam mandi di Golfview Residen Club dibuka untuk orang awam di kawasan taman perumahan Kak Sue nie.Tak payah lah nak pergi jauh-jauh,jimat duit minyak kan..Bayaran masuk pun tak ada lah mahal berbaloi sangat,dengan satu bayaran boleh main gym dan taman permainan mini..

aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Harga masuk - Golfview Residence Club

aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Mandi manda di Golfview Residence Club


aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Lepak-lepak sambil minum di Golfview Residence Club


aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Cafe di Golfview Residence Club

Kalau kita tak nak mandi boleh lah lepak-lepak tepi kolam sambil minum dan makan-makan yang boleh kita order dari cafe yang ada kat situ.Atau boleh pergi gym nak keluarkan peluh dan ke Taman Permainan Mini untuk anak-anak kecil.

aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Golfview Residence Club lepak-lepak kat sini sambil tunggu anak-anak mandi manda

aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Gym di Golfview Residence Club


aktiviti kesukaan anak-anak,golfview residence club
Taman Permainan Mini di Golfview Residence Club untuk anak-anak

Haaa..kalau hujung minggu korang tak tahu nak kemana boleh lah bawa anak-anak kat sini.Tempat pun bersih dan selesa sangat tau.Cuma hujung minggu sebelah petang memang ramai sikit kat sini,macam petang tadi makin lama makin ramai yang datang bawa anak- anak dan keluarga.Meriah gituuu..jangan lupa singgah tau..papai!

You Might Also Like

2 ulasan

  1. kalo dekat dgn kita lebih baik pegi yg dekat kan, jimat masa xjugak bsesak bagai di jalan raya =)

    ReplyDelete
  2. Menarik gini.
    Kat melaka ada juga pool bur harian gini.
    Murah skit la fees nyer :-)
    Nice. Tak payah la nak ke hotel kan.
    Anytime bleh swimming kat pool.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.