Order Pati Kelapa Laut MAN JAVA Ada Aja...

Assalamualaikum,hai semua!Ada kawan Kak Sue hari tu tanya kami masih jual lagi Kelapa Laut ka sebab dah lama tak nampak Kak Sue up date kat...

Assalamualaikum,hai semua!Ada kawan Kak Sue hari tu tanya kami masih jual lagi Kelapa Laut ka sebab dah lama tak nampak Kak Sue up date kat facebook.Sebenarnya order Kelapa Laut Man Java ada ja..cuma Kak Sue tak dan nak bagi tahu.Maklumlah sibuk dengan kerja rumah dan urusan sekolah anak-anak..ecey..sibuk la sangat kan!Alhamdullilah setiap minggu order Kelapa Laut ada aja,kalau korang nak join order sekali pun boleh tau..


kelapa laut man java,pembekal kelapa laut
Pati Kelapa Laut Man Java


Jom Order Kelapa Laut MAN JAVA 


Semalam baru kami hantar order melalui bas di TBS ke Johor dan Melaka.Selalunya setiap order kami akan kumpul sekali baru kami hantar melalui bas sebab senang kan sekali harung jimat duit minyak,tol dan upah bas.Sekarang nie tahu ajalah semuanya nak kena kos yang tinggi..Kalau luar Lembah Klang memang kami akan caj duit penghantaran,tapi yang kawasan berdekatan biasanya kami tak kenakan caj sebab hantar order sekali banyak dan akan set satu pick up point..


kelapa laut man java,pembekal kelapa laut
Pati Kelapa Laut Man Java - 1.5 liter
Bagi korang yang berminat nak order untuk minum sendiri atau berniaga boleh buat order terus dari kami atau dari agen-agen yang telah dilantik oleh kami.Order hendaklah dibuat seminggu lebih awal dari tarikh penghantaran atau sekurang-kurangnya tiga hari sebelum ya.Bukan apa senang kami nak susun jadual penghantaran,kadang tu order datang sekali serentak jenuh pula nak susun jadual kalau nak hantar berlainan tempat kan..Harap dapat bagi kerjasama ya..

kelapa laut man java,pembekal kelapa laut
Pati dan buah Kelapa Laut Man Java - Penghantaran ke Larkin,Johor dan Melaka
Esok pun ada penghantaran order ke Shah Alam pula,kalau korang nak join order sekali boleh lah whatsapp nombor yang Kak Sue bagi kat bawah nie ya..Terima kasih kepada semua pelanggan, peniaga, kawan-kawan dan keluarga yang sentiasa menyokong kami.Semoga dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki kita semua..aamiin ya rabb..Rezeki sama dikongsi..papai!


Man Java Enterprise
No tel
012 5854998 / 012 5844736
Email
skabdy@yahoo.com


You Might Also Like

1 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.