Deeja Cosmetic Sesuai Untuk Lelaki dan Wanita

February 14, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Beberapa hari lepas Kak Sue cuba set produk kecantikan Deeja Cosmetic.Kak Sue suka dengan bau dan tindakbalas produk nie yang sangat natural,kira sesuailah dengan kulit Kak Sue.Lagi satu yang menariknya Deeja Cosmetic sesuai untuk lelaki dan wanita,kira dah jimat kan boleh pakai kongsi-kongsi dengan Cik Abang.. ehehe.Kulit Kak Sue nie sensitif sebenarnya tapi Alhamdullilah bila pakai masa permulaan tu elok aja,tak ada lah merah-merah ke apa..

deeja cosmetic sesuai untuk lelaki dan wanita
Deeja Cosmetic - Sesuai Untuk lelaki dan wanita

Deeja Cosmetic - Set Lengkap 5 dalam 1


Jom nak cerita pasal produk kecantikan Deeja Cosmetic nie ada lima barang iaitu sabun muka,krim siang,krim nano (malam),krim malam dan toner nano.Set lengkap 5 dalam satu kotak,sizenya pun comel dan ringan senang nak bawa ke mana mana.Produk nie juga sesuai untuk kulit muka berjeragat, berjerawat, pigmentasi berminyak, wajah kusam, gelap dan berparut.. anti penuaan.. haaa korang ada masalah kulit yang mana satu..?Boleh cuba nanti..


deeja cosmetic sesuai untuk lelaki dan wanita
Krim siang Deeja Cosmetic - best sangat rasa ringan aja kat muka

Selama Kak Sue mencuba produk nie, anak dara Kak Sue tegur kecerahan muka Kak Sue memang ada nampak perubahan.Lagi satu sebelum nie muka Kak Sue ada jerawat sikit, sekali tengok jerawat semakin kecut dah.Ada juga pengelupasan kat muka Kak Sue tapi sikit aja, mungkin hasil tindakbalas produk kut.Kita tunggu lagi beberapa tengok hasilnya ya..


deeja cosmetic sesuai untuk lelaki dan wanita
 Set Deeja Cosmetic 5 dalam 1

Cara Pengunaan Produk Deeja Cosmetic

Pengunaan Untuk Siang
Cuci muka dengan sabun pembersihan muka
Kemudian gunakan toner nano sikit aja dengan kapas kat muka kita
Akhir sekali sapukan krim siang untuk melindungi kulit kita dari sinar UV atau untuk alas bedak.
Selepas tu kalau korang nak pakai bedak muka pun boleh,rasa ringan aja muka tak macam produk lain,Kak Sue suka sangat

Pengunaan Untuk Malam
Cuci muka dengan sabun pembersih muka
Kemudian gunakan toner nano,sama macam kita pakai waktu siang tadi
Sapukan krim malam,Kak Sue pakai sikit aja
Akhir sekali sapukan krim nano,pun pakai sikit aja

Jika penggunaan secara betul dan teratur,kesan dapat kita lihat dalam masa 1-2 minggu penggunaan.Harga pun berbaloi untuk 1 set Deeja Cosmetic nie RM85.00 (WM) dan RM90.00 (EM).Dijamin halal serta berdaftar dengan KKM dan Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan.

Testimoni Pengguna Deeja Cosmetic



Ini Kak Sue nak kongsikan testimoni dari pengguna Deeja Cosmetic yang mukanya terkena minyak panas.Memula beliau guna aloe vera gel untuk hilangkan parut kat muka,tapi lelama gel aloe vera untuk baikkan luka aja,parut masih tetap ada... Sebab tak tahan dengan masalah kulit yang semakin menjadi-jadi beliau mencuba produk Deeja Cosmetik yang beliau jumpa di facebook

"Masa mula - mula nak cuba skincare saya paling takut ada pengelupasan. Tapi inilah yang buat saya sangat - sangat puas hati dengan Deeja Cosmetic bila parut kat muka saya dirawat tanpa apa - apa pengelupasan dan tak ada pedih -pedih "

"Saya mula menggunakan Set Deeja Cosmetic 5in1 dan diamond foundation dan Alhamdulillah sebulan lebih bersama Deeja Cosmetic kulit saya dah bertambah baik. Jerawat pun dah kurang kulit lebih halus dan lembut dari dulu"


Haaa..menarik sangat kan..Bagi yang berminat untuk mendapatkan produk ini boleh hubungi talian di bawah atau layari facebook mereka untuk lebih banyak testimoni.

Deeja Cosmetic
Facebook 
Instagram
No Tel
019 - 6945850

You Might Also Like

6 ulasan

  1. Produknya lengkap dr pembersihan hingga ke krim malam. Best

    ReplyDelete
  2. Mommy pon serasi menggunakan Deeja Cosmetic

    ReplyDelete
  3. Kita pun serasi..suka giler dengan deeja ni

    ReplyDelete
  4. Wahh macam best je.. thanks share pasal produk ni.. boleh sarankan dengan kawan2

    ReplyDelete
  5. Kita pakai pun serasi, so far takde kesan sampingan yang teruk. Puashatilah!

    ReplyDelete
  6. Tgh mencuba harap2 cantik cepat hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.