Cendawan Kukur Organik Sedap ...!

February 23, 2017

Assalamualaikum,hai semua!Kak Sue nak kongsikan dengan korang nie mana Kak Sue dapat stok Cendawan Kukur atau Kulat Sisir nie.Sebelum nie Kak Sue nampak kawan Kak Sue dok kongsi beliau masak cendawan Kukur nie, nampak sedap lama dah tak makan.Rupanya beliau yang jual cendawan tu kat gerai beliau.Semalam kebetulan Kak Sue hantar order Pati kelapa Laut kat sana, Kak Sue beli dua bungkus terus buat stok kat rumah.Senang nanti rasa nak makan dah ada kat rumah..


cendawan kukur
Cendawan Kukur Organik

Cendawan Kukur atau Kulat Sisir Organik


Kawan Kak Sue yang sebelum nie Kak Sue kongsikan kat sini jual Pau Cendawan viral tu dah tambah lagi satu item dalam jualan beliau.Cendawan kukur organik, haa..sekarang dah dikormesialkan dah.Dulu kalau nak makan cendawan kukur nie kena tunggu lepas hujan atau musimnya boleh lah kita kutip kat batang pokok yang dah tumbang.Sekarang tak payah susah-susah dah,siap di bungkus dalam plastik tinggal masak aja nanti


cendawan kukur
Cendawan Kukur Masak Lemak
Sebungkus cendawan kukur nie 50gram dengan harga RM15.00 aja.Sebelum masak, rendan dulu dalam 30 minit kemudian cuci bersih.Cendawan nie juga menurut kata kawan Kak Sue boleh disimpan dan tahan lama tau,jadi tak risaulah nanti rosak ke apa kan.Kalau yang dekat tu ada delivery dan kalau luar Lembah Klang boleh aja kalu nak pos.Kalau korang berminat nak cuba laju-laju lah whatsap kawan Kak Sue nie di nombor 016 6214477 atau boleh intai faebook beliau Pau Cendawan Klang - Cik Puan Ayang.Selamat membeli ya..papai!

Jom singgah sini Resepi Cendawan Kukur Masak Lemak


You Might Also Like

3 ulasan

  1. tak pernah makan cendawan kukur. Nampak sedap ni

    ReplyDelete
  2. sedaaaaapppnyaaa cendawan kukur masak lemak..! Ain suka sangat tapi dah lama tak makan sebab susah nak jumpa cendawan ni.. hihihiii.. kalau dapat memang berselera makan.. :)

    ...

    ReplyDelete
  3. Anonymous14 July, 2017

    nak tanya sikit...yg kak chik jual ni cendawan kukur yang fresh atau yang kering yea?

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.