Goreng Bilis Masak Tempoyak Petai Goreng Bilis Masak Tempoyak Petai Reviewed by Kak Sue on December 07, 2012 Rating: 5

Salam Maal HijraH

November 15, 2012
Assalamualaikum, hai semua. Salam Maal Hijrah ,  Kak Sue harap semua berada dalam lindungan Allah sentiasa.  Hari nie kita menyambut tahun ...
Salam Maal HijraH Salam Maal HijraH Reviewed by Kak Sue on November 15, 2012 Rating: 5

Durian Crepe Kak Sue

November 09, 2012
Assalamualaikum..Selamat malam..harap kawan2 semua berada dlm kesihatan yg baik dan juga sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah..lama d...
Durian Crepe Kak Sue Durian Crepe Kak Sue Reviewed by Kak Sue on November 09, 2012 Rating: 5

Snow Puding

September 21, 2012
Assalamualaikum..semenjak dua menjak nie cuaca tak menentu,kejap panas..kejap hujan..,kalau tak betul2 jaga mau terganggu jugak kesihatan...
Snow Puding Snow Puding Reviewed by Kak Sue on September 21, 2012 Rating: 5

Kerabu Daging

September 20, 2012
Kerabu Daging Assalamualaikum~nak masukkan resepi tak termasuk2 jugak..nie ada kesempatan boleh la edit resepi dlam blog Shu yang tak ...
Kerabu Daging Kerabu Daging Reviewed by Kak Sue on September 20, 2012 Rating: 5

Apam Polkadot

September 20, 2012
Assalamualaikum,  dah lama dah  tak buat Apam Polkadot nie. Saja Kak Sue  nak masukkan resepi untuk sesapa yang nak cari resepi nie. Masa...
Apam Polkadot Apam Polkadot Reviewed by Kak Sue on September 20, 2012 Rating: 5

Puding Karamel

September 13, 2012
Assalamualaikum..Selamat petang..semalam terpikir2 nak buat apa untuk berbuka..godek sana sini cari resepi yg mudah sebab ptg tu nak niaga...
Puding Karamel Puding Karamel Reviewed by Kak Sue on September 13, 2012 Rating: 5
Makan-Makan Di Rumah Kak Sue 2012 Makan-Makan Di Rumah Kak Sue 2012 Reviewed by Kak Sue on September 13, 2012 Rating: 5

RaYa Lagiiiii...

August 27, 2012
Assalamualaikum..Selamat pagi semua..hari nie bermula la rutin harian kita semua seperti biasa..anak-anak sudah mula bersekolah,kita d...
RaYa Lagiiiii... RaYa Lagiiiii... Reviewed by Kak Sue on August 27, 2012 Rating: 5
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batinnnn Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batinnnn Reviewed by Kak Sue on August 17, 2012 Rating: 5

Agar-Agar Merah

July 25, 2012
Assalamualaikum..Selamat ptg semua,kejap lagi dah nak pegi niaga Pasar Ramadhan,sambil2 kemas rumah basuh baju..siapkan sikit brg2 utk nia...
Agar-Agar Merah Agar-Agar Merah Reviewed by Kak Sue on July 25, 2012 Rating: 5

Pasar Ramadhan BTP

July 25, 2012
Assalamualaikum,diam tak diam dah lima hari kita berpuasa.Kak Sue ingin mengambil kesempatan mengucapkan Selamat Berpuasa untuk semua kaw...
Pasar Ramadhan BTP Pasar Ramadhan BTP Reviewed by Kak Sue on July 25, 2012 Rating: 5

Karamel Kek Pelangi

July 25, 2012
Assalamualaikum,Selamat Pagi semua selalu tak sempat aje nak meng upload gambar dan mengedit blog nie..dan seperti biasa jugak alasan nye...
Karamel Kek Pelangi Karamel Kek Pelangi Reviewed by Kak Sue on July 25, 2012 Rating: 5

Resepi Bubur Nasi

July 08, 2012
                                                Assalamualaikum..hari nie masak simple ja..mmg dari semalm dok terigin nak makan bubuq na...
Resepi Bubur Nasi Resepi Bubur Nasi Reviewed by Kak Sue on July 08, 2012 Rating: 5

Resepi Spaghetti Bolognese

July 08, 2012
Assalamualaikum semua kekawan..sebenarnya buat nie dah lama tapi tak menyempat nak up date kat blog nie.Anak-anak Kak Sue memang suka den...
Resepi Spaghetti Bolognese Resepi Spaghetti Bolognese Reviewed by Kak Sue on July 08, 2012 Rating: 5

Puding Bunga Kasih Bertaut

June 29, 2012
Assalmualaikum..mggu nie mmg mencuba puding aje..semua dari resepi Che CT..tq ye Che CT coz share resepi yg mudah dan sedap..nie dah buat ...
Puding Bunga Kasih Bertaut Puding Bunga Kasih Bertaut Reviewed by Kak Sue on June 29, 2012 Rating: 5

Puding Peach Bersusu

June 29, 2012
Assalamualaikum..apa khabar kwn2 semua..lama x jengok kat blog nie..maklum la sibuk berniaga(mcm bisnes besar2 plk kan~miahahaha)..x dan n...
Puding Peach Bersusu Puding Peach Bersusu Reviewed by Kak Sue on June 29, 2012 Rating: 5

RainBow Butterfly Cupcake

April 03, 2012
Assalamualikum,kali nie nak mencuba resepi Dari blog Masam Manis pula.Terimakasih ye untuk resepinya.Kak Sue.suka sangat tengok hasil dar...
RainBow Butterfly Cupcake RainBow Butterfly Cupcake Reviewed by Kak Sue on April 03, 2012 Rating: 5

Kek Pisang Coklat

March 29, 2012
Assalamualaikum,kali nie buat kek pisang coklat plk ..sesaje nak try di tambah kwn plk mtk tlg buatkan so dok la melilau mencari resepi k...
Kek Pisang Coklat Kek Pisang Coklat Reviewed by Kak Sue on March 29, 2012 Rating: 5

Oreo Cheese Nuts Cupcake

March 28, 2012
Assalamualaikum semua,Tak habis-habis lagi dengan cheese.Dalam dok melawat blog sana sini terjumpa resepi nie..rasa nak cuba pulak.Simple ...
Oreo Cheese Nuts Cupcake Oreo Cheese Nuts Cupcake Reviewed by Kak Sue on March 28, 2012 Rating: 5

Kek Lapis Kukus Cream Cheese

March 02, 2012
 Hari nie nak try resepi dari satu page yg share resepi dari blog..tgk simple gak resepi nya..anak plk suka cheese..resepi utk bekas kck j...
Kek Lapis Kukus Cream Cheese Kek Lapis Kukus Cream Cheese Reviewed by Kak Sue on March 02, 2012 Rating: 5

Carrot Cake

March 02, 2012
Assalamualaikum semua,sekarang nie mood menggila nak cuba buat kek.Nampak resepi yang senang,terus salin dalam buku resepi.Kek nie dikuku...
Carrot Cake Carrot Cake Reviewed by Kak Sue on March 02, 2012 Rating: 5

Kek Kukus Susu Rintik

March 02, 2012
Assalmualaikum~Cubaan pertama menjadi jgk buat kek nie..simple je resepi nya..ambik dari blog Azlita Masam Manis..tq ye sue ambik resepi n...
Kek Kukus Susu Rintik Kek Kukus Susu Rintik Reviewed by Kak Sue on March 02, 2012 Rating: 5

Birthday Abang Tihie

February 02, 2012
Assalamualaikum,hari nie birthday anak Kak Sue yang kedua,Mohd Syazwan Fathi atau demgan panggilan manjanya Abang.Happy birthday Abang,...
Birthday Abang Tihie Birthday Abang Tihie Reviewed by Kak Sue on February 02, 2012 Rating: 5

Kek Coklat Mosit Kukus

January 17, 2012
Kek Coklat  Moist kukus adalah kek yg pertama Shu cuba buat..sebelum nie tak pernah dan tak tau macam mana nak buat Kek..sampai Mak pun b...
Kek Coklat Mosit Kukus Kek Coklat Mosit Kukus Reviewed by Kak Sue on January 17, 2012 Rating: 5
Coklat Coklat Reviewed by Kak Sue on January 16, 2012 Rating: 5

Puding Roti

January 12, 2012
Hari nie try buat resepi Puding Roti paling simple..cedok resepi Dari Dapur Liza~tima ksh ye Liza..tentu anak2 suka nie..
Puding Roti Puding Roti Reviewed by Kak Sue on January 12, 2012 Rating: 5
Piala Sumbangsih di Stadium Bukit Jalil 2012 Piala Sumbangsih di Stadium Bukit Jalil 2012 Reviewed by Kak Sue on January 09, 2012 Rating: 5

Hari Pertama Adik Ke Sekolah

January 08, 2012
Assalamualaikum,Selamat pagi semua.Hari nie hari pertama Adik,nama panggilan manja anak bongsu Kak Sue ke sekolah.Adik sangat teruj...
Hari Pertama Adik Ke Sekolah Hari Pertama Adik Ke Sekolah Reviewed by Kak Sue on January 08, 2012 Rating: 5

Happy New Year 2012

January 01, 2012
Selamat Tahun Baru semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya,semoga kita sentiasa dalam rahmat kasih Allah..di permudahkan segal...
Happy New Year 2012 Happy New Year 2012 Reviewed by Kak Sue on January 01, 2012 Rating: 5
Powered by Blogger.