Assalamualaikum semua..harap kawan-kawan semua sihat belaka ye..baru berkesempatan nak masukkan gambar dan resepi yg di ambil dari adik ...

Assalamualaikum, hai semua. Salam Maal Hijrah ,  Kak Sue harap semua berada dalam lindungan Allah sentiasa.  Hari nie kita menyambut tahun ...

Assalamualaikum..Selamat malam..harap kawan2 semua berada dlm kesihatan yg baik dan juga sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah..lama d...

Assalamualaikum..semenjak dua menjak nie cuaca tak menentu,kejap panas..kejap hujan..,kalau tak betul2 jaga mau terganggu jugak kesihatan...

Kerabu Daging Assalamualaikum~nak masukkan resepi tak termasuk2 jugak..nie ada kesempatan boleh la edit resepi dlam blog Shu yang tak ...

Assalamualaikum,  dah lama dah  tak buat Apam Polkadot nie. Saja Kak Sue  nak masukkan resepi untuk sesapa yang nak cari resepi nie. Masa...

Assalamualaikum..Selamat petang..semalam terpikir2 nak buat apa untuk berbuka..godek sana sini cari resepi yg mudah sebab ptg tu nak niaga...

Assalamualaikum,apa khabar kawan-kawan semua,masih dalam mood raya dan rumah terbuka ke?Minggu lepas Kak Sue sempat la buat makan-makan s...

Assalamualaikum..Selamat pagi semua..hari nie bermula la rutin harian kita semua seperti biasa..anak-anak sudah mula bersekolah,kita d...

Assalamualaikum,apa khabar semua.Macam mana persiapan raya?Kak Sue tinggal lagi sikit dah..hampir selesai..Pakaina anak-anak pun dah sele...

Assalamualaikum..Selamat ptg semua,kejap lagi dah nak pegi niaga Pasar Ramadhan,sambil2 kemas rumah basuh baju..siapkan sikit brg2 utk nia...

Assalamualaikum,diam tak diam dah lima hari kita berpuasa.Kak Sue ingin mengambil kesempatan mengucapkan Selamat Berpuasa untuk semua kaw...

Assalamualaikum,Selamat Pagi semua selalu tak sempat aje nak meng upload gambar dan mengedit blog nie..dan seperti biasa jugak alasan nye...

                                                Assalamualaikum..hari nie masak simple ja..mmg dari semalm dok terigin nak makan bubuq na...

Assalamualaikum semua kekawan..sebenarnya buat nie dah lama tapi tak menyempat nak up date kat blog nie.Anak-anak Kak Sue memang suka den...

Assalmualaikum..mggu nie mmg mencuba puding aje..semua dari resepi Che CT..tq ye Che CT coz share resepi yg mudah dan sedap..nie dah buat ...

Assalamualaikum..apa khabar kwn2 semua..lama x jengok kat blog nie..maklum la sibuk berniaga(mcm bisnes besar2 plk kan~miahahaha)..x dan n...

Assalamualikum,kali nie nak mencuba resepi Dari blog Masam Manis pula.Terimakasih ye untuk resepinya.Kak Sue.suka sangat tengok hasil dar...

Assalamualaikum,kali nie buat kek pisang coklat plk ..sesaje nak try di tambah kwn plk mtk tlg buatkan so dok la melilau mencari resepi k...

Assalamualaikum semua,Tak habis-habis lagi dengan cheese.Dalam dok melawat blog sana sini terjumpa resepi nie..rasa nak cuba pulak.Simple ...

 Hari nie nak try resepi dari satu page yg share resepi dari blog..tgk simple gak resepi nya..anak plk suka cheese..resepi utk bekas kck j...

Assalamualaikum semua,sekarang nie mood menggila nak cuba buat kek.Nampak resepi yang senang,terus salin dalam buku resepi.Kek nie dikuku...

Assalmualaikum~Cubaan pertama menjadi jgk buat kek nie..simple je resepi nya..ambik dari blog Azlita Masam Manis..tq ye sue ambik resepi n...

Assalamualaikum,hari nie birthday anak Kak Sue yang kedua,Mohd Syazwan Fathi atau demgan panggilan manjanya Abang.Happy birthday Abang,...

Kek Coklat  Moist kukus adalah kek yg pertama Shu cuba buat..sebelum nie tak pernah dan tak tau macam mana nak buat Kek..sampai Mak pun b...

Hari nie try buat resepi Puding Roti paling simple..cedok resepi Dari Dapur Liza~tima ksh ye Liza..tentu anak2 suka nie..

Assalmualaikum semua,pertama kali berniaga di dalam Stadium Bukit Jalil,teruja gila!!Piala Sumbangsih Kelantan melawan Negeri Sembilan.Sy...

Assalamualaikum,Selamat pagi semua.Hari nie hari pertama Adik,nama panggilan manja anak bongsu Kak Sue ke sekolah.Adik sangat teruj...

Selamat Tahun Baru semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya,semoga kita sentiasa dalam rahmat kasih Allah..di permudahkan segal...

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.