RaYa Lagiiiii...


Assalamualaikum..Selamat pagi semua..hari nie bermula la rutin harian kita semua seperti biasa..anak-anak sudah mula bersekolah,kita dengan rutin harian kerja rumah yang tak habis-habis nie.Masih dalam mood raya lagi ke semua?Kak Sue semalam terima tiga tetamu sekeluarga,seronok dapat berborak dan makan-makan,dapat berkenalan dengan adik-adik  yang baru kenal melalui Facebook dan kawan-kawan yang berniaga.Ini la kesempatan yang ada nak berborak sambil makan-makan.Sudah tak berapa hari lagi dah nak mula berniaga,kalau dah mula berniaga memang tak sempat la nak bertanya khabar nak berborak,hamboi macam busy benor ye..ehehehe.
Semalam pun  sempat la main masak-masak ngan Abang Man Spagetti Bolognise  dan Puding Susu Peach untuk dihidangkan pada tetamu yang datang.Kemudian beli ja ketupat daun palas ada jual kat tepi jalan,nak buat  malas dan tak reti hokay.ehehe.Dok belajar buat ngan Mak asyik tak jadi je,penyudah nye beli la jawab nya..miahahahaha...is senang!!

Di kesempatan nie juga Kak Sue sekeluarga ingin memohon ampun dan maaf atas setiap kesalahan baik yang sengaja atau tidak di sengajakan,serta halalkan makan dan minum pada semua kawan-kawan yang mengenali Kak Sue ..Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..Jemput lah ke rumah..    ;)


No comments

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤