RaYa Lagiiiii...

August 27, 2012


Assalamualaikum..Selamat pagi semua..hari nie bermula la rutin harian kita semua seperti biasa..anak-anak sudah mula bersekolah,kita dengan rutin harian kerja rumah yang tak habis-habis nie.Masih dalam mood raya lagi ke semua?Kak Sue semalam terima tiga tetamu sekeluarga,seronok dapat berborak dan makan-makan,dapat berkenalan dengan adik-adik  yang baru kenal melalui Facebook dan kawan-kawan yang berniaga.Ini la kesempatan yang ada nak berborak sambil makan-makan.Sudah tak berapa hari lagi dah nak mula berniaga,kalau dah mula berniaga memang tak sempat la nak bertanya khabar nak berborak,hamboi macam busy benor ye..ehehehe.
Semalam pun  sempat la main masak-masak ngan Abang Man Spagetti Bolognise  dan Puding Susu Peach untuk dihidangkan pada tetamu yang datang.Kemudian beli ja ketupat daun palas ada jual kat tepi jalan,nak buat  malas dan tak reti hokay.ehehe.Dok belajar buat ngan Mak asyik tak jadi je,penyudah nye beli la jawab nya..miahahahaha...is senang!!

Di kesempatan nie juga Kak Sue sekeluarga ingin memohon ampun dan maaf atas setiap kesalahan baik yang sengaja atau tidak di sengajakan,serta halalkan makan dan minum pada semua kawan-kawan yang mengenali Kak Sue ..Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin..Jemput lah ke rumah..    ;)


You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.