Hari Pertama Adik Ke Sekolah

January 08, 2012



Assalamualaikum,Selamat pagi semua.Hari nie hari pertama Adik,nama panggilan manja anak bongsu Kak Sue ke sekolah.Adik sangat teruja dan tak sabar dah nak ke sekolah untuk bertemu kawan-kawan baru.Kak Sue harap Adik dapat menyesuaikan diri dengan kawan-kawan baru,guru dan persekitran sekolah yang baru.
Adik relaks dan cool je tengok kawan-kawan dah mula menangis bila ibu bapa mereka dah nak balik.Alhamdullilah Adik memang merupakan seorang anak yang memang mudah nak di urus dari semua segi.Harap semoga ia berkekalan sehingga Adik meningkat dewasa nanti ye nak.Ibu sayang Adik sangat...Membesarlah dengan cemerlang dunia dan akhirat..

You Might Also Like

2 ulasan

  1. umah dah cantik....congrats ...mesti penat mengemas kan???? miahahahaaa...

    ReplyDelete
  2. miahahahaha...sampai sakit kepala..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.