Assalamualaikum semua,selamat berhujung minggu!Hari nie Kak Sue dan family balik kampung mertua untuk sambutan hari jadi mak mertua dan d...

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue nak bercerita berkenaan dengan photography lagi.Maklum lah semenjak dua menjak dok belajar pasal mobile ph...

Assalamualaikum semua,selalunya tempat makan feveret family kita haruslah tempat yang kita rasa selesa,bersih,tenang dan servis yang bagu...

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue sakan la dok edit gambar.Tengah semangat nie,benda baru belajar kan,pilih gambar yang lama-lama kat galeri...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue belajar benda baru dari kawan yang Kak Sue kenal kat facebook yang sama minat dengan Kak Sue,iaitu...

Assalamualaikum semua,apa khabar hari ini?Rasa teruji kesabaran betul pada hari sabtu tempohari.Sedih,kecewa dan marah bercampur baur ra...

Assalamualaikum semua,perlawanan Piala Sultan Selangor di BATALKAN malam tadi akibat JEREBU!Itu aje nak bagi tau,sekian terima kasih! ...

Assalamualaikum semua,selamat pagi.Hari nie kalau korang tak ada apa aktiviti nak buat jom kita pakat tengok bola kat Stadium Bolasepak S...

Assalamualaikum,selamat petang semua.Semalam sambil Kak Sue temankan Abang Man hantar order Kelapa Laut,Kak Sue ajak semua anak-anak Kak ...

Assalamualaikum semua,lama betul Kak Sue tak update pasal Kelapa Laut  kan,masih ada order yang masuk,cuma tak sesibuk macam bulan puasa....

Assalamualaikum,selamat malam semua.Alhamdullilah,hari nie Kak Sue menerima bungkusan dari Zalora Malaysia .Kak Sue nak mengucapkan terim...

Assalamualaikum,selamat malam.Sejak dua menjak nie Kak Sue mulakan balik hobi Kak Sue yang lama dah Kak Sue tinggalkan,iaitu mewarna!Anta...

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.