Gambar Pertama Edit Guna Snapseed

October 28, 2015

Assalamualaikum,hari nie Kak Sue sakan la dok edit gambar.Tengah semangat nie,benda baru belajar kan,pilih gambar yang lama-lama kat galeri pastu edit ikut suka hati Kak Sue je..hihihi,syok sendiri!Kata orang practice make perfect,che wahh..Sudi-sudikan la menjamu mata tengok gambar-gambar Kak Sue yang dah Kak Sue edit nie ye,terima kasih..
Sebelum

Selepas

Sebelum

Selepas

Sebelum

Selepas

You Might Also Like

7 ulasan

  1. cantiknya! detail dia nampak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih Diya..Kak Sue masih belajar lagi nie..hihihi..

      Delete
  2. cantik lah.esok buleh ajaq acik plk.

    ReplyDelete
  3. tp nape rara suka pic yg sebelum tu eh? nmpk sharp, lawa!

    ReplyDelete
  4. lawaaa kak. macam pakai DSLR.. hehe

    ReplyDelete
  5. Wah..cantik..nk try upload la apps ni..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.