Delivery Kelapa Laut MAN JAVA

October 22, 2015

Assalamualaikum semua,lama betul Kak Sue tak update pasal Kelapa Laut kan,masih ada order yang masuk,cuma tak sesibuk macam bulan puasa.Alhamdullilah hari nie delivery Kelapa Laut Man Java untuk beberapa tempat antaranya Selayang,Shah Alam,Muar,Kuantan dan Taiping.Terima kasih kepada semua pelanggan kami yang sentiasa mempercayai perkhidmatan dan produk pengeluaran kami Kelapa Laut Man Java

delivery kelapa laut man java
Kelapa Laut MAN JAVA

Delivery Kelapa Laut MAN JAVA

Untuk delivery Kelapa Laut MAN JAVA pihak kami akan kenakan caj delivery untuk Lembah Klang dan luar Lembah Klang dengan kadar yang bersesuaian.Untuk delivery kawasan Lembah Klang akan diberitahu pick up point semasa membuat conformation pembelian.Untuk luar Lembah Klang pula kami akan beritahu bila dan pukul berapa barang akan dihantar dan perlu diambil.Harap dapat berikerjasam ya..

delivery kelapa laut man java
Kelapa Laut MAN JAVA
Kak Sue doakan semoga kita semua sentiasa dimurahkan rezeki,dipermudahkan semua urusan kita dan lebih maju dalam perniagaan masing-masing.Bagi yang berminat untuk order produk kami boleh hubungi di nombor telefon berikut Man Java 012 5854998 / 012 5844736.Sekian,terima kasih sekali lagi






You Might Also Like

4 ulasan

  1. kak saya rasa skli jer masa open house umah akk tu..perghh mmg sedap kakkkk..

    ReplyDelete
  2. sampai sudah tak merasa lagi air nie..
    heheh..
    ingat tak ingat jer.
    kena cari kat kuantan jugak harini.

    ReplyDelete
  3. Saya suka air kedondong asam boi dan kelapa laut ni...auuummm

    ReplyDelete
  4. Sedapnya.. nak order lagi lahh..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.