Shopping Online di Zalora Malaysia Mudah dan Cepat

October 21, 2015

Assalamualaikum,selamat malam semua.Alhamdullilah,hari nie Kak Sue menerima bungkusan dari Zalora Malaysia.Kak Sue nak mengucapkan terima kasih pada Zalora kerana telah memberikan Kak Sue voucher shoping online barangan Zalora.Voucher tersebut sebenarnya tamat tempoh pada bulan Disember nanti,tapi Kak Sue takut terlepas pandang,Kak Sue terus aje order pada hari isnin lepas

Untuk menebus voucher Zalora tersebut Kak Sue di berikan kod khas yang perlu di masukkan selepas Kak Sue membeli belah di Zalora online.Selepas memilih barang yang di sukai kita terus klik add to bag kemudian,pilih a gift card or promo code,bagi yang ada voucher macam Kak Sue la kan.Kemudian boleh pilih check out kalau kita dah rasa puashati dengan pilihan barang yang kita nak beli tu.Lepas tu tunggu email dari Zalora untuk confirmkan order kita.Kak Sue pilih Mango Bag dan Loufu Flip Flop,puashati sangat,mudah dan cepat!Terima kasih sekali lagi Zalora

Pesanan akan sampai di alamat yang kita berikan dalam masa satu - tiga hari bekerja,lebih satu hari untuk penghantaran ke Brunei,Sabah dan Sarawak.Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi di no 0320356622 atau customer@zalora.com.my.Selamat membeli belah di Zalora..Papai!!



You Might Also Like

3 ulasan

  1. kan, cepat je sampai..")

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..cepat sampai,isini tu order dah petang pun.. :)

      Delete
  2. belum pernah lagi beli di zalora

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.