Assalamualaikum semua,Selamat petang..Dalam bulan syawal nie,setiap minggu ada je orang buat 'open house' kan,Kak Sue sendiri ber...

Assalamualaikum semua,sekarang nie zaman makin maju,semua berada di hujung jari aje.Nak beli barang ke,nak bayar bil ke,nak order makan...

Assalamualaikum,dalam beberapa hari nie perniagaan kecil Kak Sue dah mula beroperasi seperti biasa.Untuk permulaan,kami akan menghantar o...

Assalamualaikum semua,akhirnya selesai juga nak buat Logo Man Java setelah tertangguh berkali-kali.Kenapa perlu daftar hakmilik nama dan ...

Assalamualaikum semua!!Alhamdullilah rezeki kami sekeluarga,semalam abang Kak Sue baru balik dari beraya di kampung siap bawak balik buah t...

Assalamualaikum,semalam Kak Sue dah mula buat penghantaran Pati Kelapa Laut MAN JAVA untuk order yang telah di buat pada raya ketiga.Kak ...

Assalamualaikum,berjumpa lagi kita di sini..Semalam mood nak beraya dan menziarahi rumah sedara dan kawan-kawan.Kak Sue berkesempatan ber...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue nak kongsikan Mahabbah Yanur Chalet  kepunyaan adik abang Man yang bertempat di Kampong Tanjung Ke...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue menerima tetamu pertama untuk raya tahun ini.Tetamu Kak Sue ialah rakan blogger Mas Saari juga s...

Assalamualaikum semua..korang banyak ke dapat kad raya tahun nie?Maklumlah kan zaman teknologi nie,dah susah nak jumpa orang hantar kad r...

Assalamualaikum semua,apa khabar kawan-kawan semua..masih dalam mood beraya lagi ke?Hari nie Kak Sue nak kongsikan aktiviti Sambutan raya...

Assalamualaikum,masih berkisar dengan masakan dan air tangan Mak Kak Sue hari nie..Kak Sue memang susah sikit kalau beli kat luar tu,s...

Assalamualaikum semua..masih dalam mood raya lagi ke..Kak Sue baru nak merasa ketupas palas air tangan mak Kak Sue yang tersayang.Meman...

Assalamualikum,masak menu apa hari ini kawan-kawan?Kak Sue hari nie berkelah makan nasi tengahari di rumah Mak Kak Sue..Macam biasa Mak Kak...

Assalamualaikum,raya tahun nie Kak Sue lewat sikit ke rumah Abah tersayang,sebab beraya di kampung mertua dulu.Anak-anak Kak Sue teruja s...

Assalamualaikum semua,hari nie Kak Sue nak kongsi cerita mengenai majlis Reunion bekas pelajar Sekolah Menengah Dato Kamarudin (SEDAKA) ...

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.