Buah Tangan Dari Batu Kurau

July 28, 2015

Assalamualaikum semua!!Alhamdullilah rezeki kami sekeluarga,semalam abang Kak Sue baru balik dari beraya di kampung siap bawak balik buah tangan dari kampung Kak Sue Batu Kurau.Seikat besar petai dan beberapa biji durian.Sedapnya lah tengok,tak sabar dah nak makan.Petai pun elok-elok dan besar isinya,durian pun alhamdullilah walaupun dah tinggal buah hujung masih elok isinya.

Hari nie apa lagi Kak Sue masak la sambal udang petai dan pulut durian.Dari hari tu dok teringin nak makan pulut durian,akhirnya dapat juga merasa sebelum habis musim.Jemput singgah ye pada kawan-kawang yang nak rasa tu..hihihi

Jom Makan...

You Might Also Like

7 ulasan

  1. sedapnya sambal tu kakkkk!!!! petai tu feveret!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiraaaa..kita sama ye..petai is pebrettttt..hihihi

      Delete
  2. kak sedapnya.. dah lah dua² feberet saya!
    masak lagi, nak dtg makan ni.. heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah yang sambal petai tu antara menu makan2 kat umah akak nanti..ehehe

      Delete
  3. tetiba lapar tengok sambal petai huwaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. menaikan selera ye Sue..hihihi

      Delete
  4. dah lama tak makan pulut durian. makan dgn kuah santan & gula, perghh sedappp

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.