Logo MAN JAVA

July 29, 2015

Assalamualaikum semua,akhirnya selesai juga nak buat Logo Man Java setelah tertangguh berkali-kali.Kenapa perlu daftar hakmilik nama dan logo syarikat?Ada dua sebab yang Kak Sue baca dari blog,pertama supaya orang yang tiru produk kita boleh di saman.Yang kedua,untuk menjaga hak kita sebab kalau tak daftar nanti sedap hati tok hanjang dia je ngaku dia yang punya dan dia yang buat,tak ke panas hati kita!!Kali nie Kak Sue nak buat step by step,serik dah Kak Sue berapa kali kena macam tu,kali nie memang Kak Sue buat betul-betul.Yang bermasalah aje,terus Kak Sue kick aje,is senang!!Tak suka nak berurusan dengan orang yang bermasalah..Sekian!!Harap Maklonggggg...

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Semoga terus maju kak su and husband ! May Allah bless your family

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin..tq Ain,semoga Ain dan keluarga jugak sentiasa dalam rahmat Allah ye :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.