Logo MAN JAVA

Assalamualaikum semua,akhirnya selesai juga nak buat Logo Man Java setelah tertangguh berkali-kali.Kenapa perlu daftar hakmilik nama dan ...

Assalamualaikum semua,akhirnya selesai juga nak buat Logo Man Java setelah tertangguh berkali-kali.Kenapa perlu daftar hakmilik nama dan logo syarikat?Ada dua sebab yang Kak Sue baca dari blog,pertama supaya orang yang tiru produk kita boleh di saman.Yang kedua,untuk menjaga hak kita sebab kalau tak daftar nanti sedap hati tok hanjang dia je ngaku dia yang punya dan dia yang buat,tak ke panas hati kita!!Kali nie Kak Sue nak buat step by step,serik dah Kak Sue berapa kali kena macam tu,kali nie memang Kak Sue buat betul-betul.Yang bermasalah aje,terus Kak Sue kick aje,is senang!!Tak suka nak berurusan dengan orang yang bermasalah..Sekian!!Harap Maklonggggg...

You Might Also Like

2 ulasan

  1. Semoga terus maju kak su and husband ! May Allah bless your family

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin..tq Ain,semoga Ain dan keluarga jugak sentiasa dalam rahmat Allah ye :)

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.