Ziarah Raya

Assalamualaikum,berjumpa lagi kita di sini..Semalam mood nak beraya dan menziarahi rumah sedara dan kawan-kawan.Kak Sue berkesempatan beraya ke rumah food blogger,hencik Sohoque dan ke rumah kakak Abang Man aje,nak beraya ke rumah PCL macam tak dan dah nak saing dengan geng #kelabbloggerbenashaari sebab dok settlekan order yang dah masuk sejak raya ketiga lagi.Sambil beraya,sambil hantar order Pati Kelapa Laut MAN JAVA.Bila settle kerja semua,dah agak lewat dah,tapi semangat nak beraya masih ada,hihi.. Sampai rumah Sohoq,hampir magrib dah. Selepas menjamu selera dan berborak serta korek ilmu dari Sohoq,hamboi korek ilmu kauuu..hahaha..Tumpang solat magrib dan bergerak ke Wangsa Maju pula.

Sampai rumah Kak Jam,apalagi tibai Laksa Utara la pulak.Memang pebret kan,siap ada desert puding buah lagi,semua kita tibai!!Terima Kasih Sohoq atas perkongsian ilmunya dan layanan baik pada kami sekeluarga.Begitu jugak untuk Kak Jam dan suami,sedap laksa dan puding tu kak..Terima kasih daun keladi,lain kali kami datang lagi tau..Papai!!

6 comments

  1. rugi tak join.. insya allah... next time... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti jangan lupa datang umah akak tau Anil.. :)

      Delete
  2. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya,Maaf Zahir Batin Nurul :)

      Delete
  3. seronok kan kak raya rumah² kwn blogger..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah,dapat berkenalan lebih dekat dan dapat ilmu dari blogger otai..ehehe..

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤