Kad Raya Pertama Tahun Ini

July 24, 2015

Assalamualaikum semua..korang banyak ke dapat kad raya tahun nie?Maklumlah kan zaman teknologi nie,dah susah nak jumpa orang hantar kad raya kat kita dah kan.Kak Sue dapat kad raya pertama tahun nie,handmade lagi dari anak bongsu Kak Sue Mohd Syazwan Faris atau panggilan manjanya Adik.Rasa sangat tersentuh dengan kata-kata dalam kad raya tu,budak kan semua kata-kata mereka memang lahir ikhlas dari hati.Ibu akan buat koleksi dan simpan dengan baik semua surat,memo, kad raya,kad harijadi yang anak-anak Ibu buat untuk Ibu,ianya sungguh memberi makna yang sangat istimewa pada Ibu..Terima kasih anak-anak Ibu kerana sudi buatkan untuk Ibu.Redha dan kasih sayang Ibu untuk anak-anak Ibu hingga ke Jannah..Sayang selalu..

You Might Also Like

8 ulasan

  1. ala comeynya anak kak..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad..ehehe..dia suka tulis n buat kad untuk akak..

      Delete
  2. Selamat hari raya kak sue! Kad raya tahun ni dapat satu je..company yang bagi..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya Nurul..ye ke,janji dapat la jugak ye..hihihi..

      Delete
  3. limited edition ni...dah besar nanti tunjuk kat dia hehehhhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..nanti besar tunjuk kat dia..hihi..

      Delete
  4. sweet sgt..
    sebak hati kalau dpt kad camni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah Mas,akak selalu dapat..sebab anak yang kecik tu suka tulis perasaan dia..jiwang gitu..ehehehe

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.