Garsa Kitchen Sandwich Delivery Area KL

July 30, 2015

Assalamualaikum semua,sekarang nie zaman makin maju,semua berada di hujung jari aje.Nak beli barang ke,nak bayar bil ke,nak order makanan pun semua boleh order online dah sekarang nie.Terbaru,nak makan sandwich pun boleh order secara online..mudah kan!Sesekali pasti kita rasa macam nak tukar selera kan,jemu asyik makan benda yang sama je.Kalau macam tu boleh la mencuba Garsa Kitchen Sandwich,yang membuat delivery sekitar Kuala Lumpur dan IsyaAllah nanti nak buka cawangan baru di Shah Alam pula.


Garsa Kitchen Sandwich ini di buat secara homemade,fresh dan pastinya halal.Sandwich ini juga sangat sesuai untuk meeting,pergi berkelah bersama keluarga atau kawan-kawan juga sebagai buah tangan ketika berziarah pun boleh....Ada bermacam pilihan sandwich kat sini dan order hendaklah dua jam lebih awal sebelum delivery ye..

~Antara Menu  Garsa Kitchen Sandwich~
BEEFTASTIC
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
CHICKSTER
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
EGGXTRA-ORDINARY CHICKEN
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
TUNA TURNER
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)
.
EGGSTACY
L RM35 (24pcs)
M RM22 (12pcs)
.
TUNA ON FIRE
L RM35 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
CHICKEN IN A BIKINI
L RM45 (24pcs)
M RM25 (12pcs)
.
FIESTA (mixed sandwiches)
L RM45

Untuk Order boleh lah hantar melalui whatsap ke no 011 3291 6119 seperti berikut
Nama
No telefon
Alamat
Masa Delivery
Order..

atau lawati Instagram Garsa Kitchen

~Selamat Mencuba Semua..~Papai!!





You Might Also Like

5 ulasan

  1. semua di hujung jari, mudah kan..
    xsabar nak order sabtu ni.. nyum nyum!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan Mas kannn..sedap Mas,cukop untuk seisi keluarga box nie tau..banyakk

      Delete
  2. Sy pun dah cuba yg nutella banana & potato salad. Memang sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti boleh cuba yang tu pulak..dengar nama nutella banana pun dah sedap..hihihi

      Delete
  3. Adoii terasa rasa je kesedapan garsa sandwich. Suka tuna on fire, berapi mulut hehe

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.