Assalamualikum,hai semua..Alhamdullilah tahun nie Kak Sue dan Abang Man masih diberi peluang untuk berniaga di kiosk Stadium Shah Alam .U...

Assalamualaikum,hai semua...Minggu lepas Kak Sue menerima satu kotak susu sempena Cabaran 7 Hari Sarapan Bersama Dutch Lady Malaysia .Kak...

Assalamualaikum,hai semua..Lama Kak Sue tak bercerita pasal produk keluaran Abang Man  Kelapa Laut MAN JAVA kan..Sejak dua menjak nie sib...

Assalamualaikum,hai semua..hari nie ngam-ngam 10 hari tak jumpa Adik,kira mampu bertahan lebih seminggu la konon..eceh!hahaha..Dari pagi...

Assalamualaikum,hai semua..hari nie Kak Sue singgah  D'Kayangan BBQ Steamboat buat kali kedua.Sebelum nie Kak Sue datang masa promosi...

Assalamualaikum,hai semua..Koleksi buku cerita seram Kak Sue bertambah lagi.Sebelum nie kan Kak Sue pernah bagitahu kat sini koleksi buku...

Assalamualaikum,hai semua..sekarang nie zaman teknologi semua benda hanya di hujung jari.Nak bayar bil,nak shopping atau bertanya khaba...

Assalamualaikum,hai semua..Hari nie Abang Man ada delivery order untuk beberapa tempat tapi kami pos mengunakan bas aja macam selalu di T...

Assalamaualaikum,hai semua..Hari nie Tok Eton dah boleh keluar dari Hospital Sungai Buluh.Alhamdullilah Tok Eton tak ada masalah kesihata...

Assalamualaikum,hai semua!Sekarang nie tengah meletop dengan ShellOut  sana sini kan.Sejenis,wah sejenis kau..hihi,sejenis makanan laut y...

Assalamualaikum,hai semua..Selamat Hari Raya Aidil Adha..maafkan segala salah silap dan halalkan makan minum kami sekeluarga ya..Tahun ni...

Assalamualaikum,hai semua..Sempena Adik bercuti beberapa hari,kami sekeluarga sepakat nak menghabiskan masa berkualiti dengan Adik,chewah...

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.