Ezbuy.my ~ Jom Shopping Online...!

September 19, 2016

ezbuy.my
Assalamualaikum,hai semua..sekarang nie zaman teknologi semua benda hanya di hujung jari.Nak bayar bil,nak shopping atau bertanya khabar keluarga dan sahabat semua secara online pun boleh kan..Paling teruja dapat shopping secara online,betul tak..tak perlu bersesak,beratur dan kita boleh shopping secara tenang dan membuat pilihan sampai kita rasa puashati..ehehe..


ezbuy.my,ezbuy.my shopping online
Terbaru Kak Sue cuci mata di satu laman web terbaru ezbuy.my ...Macam-macam pilihan ada kat sini tau..Barangan murah dan best sangat,Kak Sue pun register dah.Korang pun jangan lupa register kat sini http://bit.ly/2b0n1Ua boleh dapat RM15 voucher tau.Okay jom kita tengok macam mana cara nak shopping kat sini ya..senang sangat!

Cara Membeli Belah di Ezbuy.my


ezbuy.my,ezbuy.my shopping online
1. Login ke Ezbuy.my - lepas tu pilih barang yang kita berkenan,mesti rambang mata nak pilih yang mana kan..ehehe..kemudian masaukkan dalam shopping chart
ezbuy.my,ezbuy.my shopping online
2. Bila dah habis shopping dan habis fikir..kira keputusan dah muktamad lah kan,hihihi biasa la kita orang pompuan nie kan..korang klik ke shopping fee pilih nak penghantaran yang macam mana dan kalau ada voucher boleh lah masukkan kod kat use kredit and coupon code..
ezbuy.my,ezbuy.my shopping online
3. Dah selesai masukkan kod,korang akan nampak jumlah yang perlu dibayar kemudian klik check out
ezbuy.my,ezbuy.my shopping online
4. Step seterusnya masukkan alamat kita,pastikan betul dan lengkap tau,nanti salah alamat ke lain pula perginya..kemudian klik next
ezbuy.my,ezbuy.my shopping online
5. Step terakhir korang,bolah lah buat bayaran macam biasa,klik aja pay now tu dan ikut arahan seterusnya okay..Mudah aja kan..
ezbuy.my,ezbuy.my shopping online
Haa..siap dah shoping kan.Tak payah susah nak ke shoping mall kat Ezbuy.my pun boleh kan.Daripada pakaian sehingga lah ke perkakas rumah,ada pilihan untuk seisi keluarga,lengkap dah semua kat sini..Jimat masa dan tenaga.Lagi satu Kak Sue nak kongsi dengan korang,untuk penjimatan shipping fee korang boleh mendaftar kat PRIME.Harga cuma RM8.80 aja untuk semua barang selama setahun.Untuk info lanjut korang boleh klik kat sini tau PRIME
Apalagi Jom Shopping di Ezbuy.my ...berbaloi sangat..papai!

You Might Also Like

3 ulasan

  1. dia punya brang2 dapur murah..

    ReplyDelete
  2. mesti banyak barang murah ni..hehee..uish kene tengok jap

    ReplyDelete
  3. bestnyeee shopping...rasa nak shopping lagi ni..hihi

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.