Kelapa Laut MAN JAVA ~ Senarai Agen Terbaru 2016

September 28, 2016

kelapa laut man java,kelapa laut
Assalamualaikum,hai semua..Lama Kak Sue tak bercerita pasal produk keluaran Abang Man Kelapa Laut MAN JAVA kan..Sejak dua menjak nie sibuk sikit tak sempat nak up date kat sini.Order masih macam biasa cuma tak lah sebanyak bulan puasa hari tu,memang tak berenti siapkan order.Setiap minggu kami akan buat delivery order tapi kami kumpulkan dulu.Kemudian hantar semua order melalui bas kalau yang luar Lembah Klang dan untuk area Kuala Lumpur atau Selangor ada pick up point yang akan diberitahu..
logo man java,kelapa laut man java

Senarai Agen Terbaru 2016

Kali nie Kak Sue nak up date senarai agen Kelapa Laut MAN JAVA yang terbaru.Untuk semua peniaga yang berada di kawasan yang akan Kak Sue kongsikan nanti boleh terus hubungi agen tu nanti ya..Untuk ingatan entah berapa kali,sebab ada yang baca blog Kak Sue nie tak habis,nampak nombor terus call..Jangan begitu dongggg..baca habis yaa

Nanti korang tak tau yang kami ada sediakan syarat setiap satu kawasan juga pasar malam,pasar pagi atau pasar ramadhan hanya seorang peniaga atau agen yang dibenarkan berniaga bagi mengelak sebarang kesulitan di belakang hari.Tapi kalau ada peniaga yang tak kisah berniaga di tempat yang sama,tak ada masalah bagi pihak kami..paham ya..Jom lah kita tengok senarainya ya..

Senarai Agen Kelapa Laut MAN JAVA
PENANG
1. Kepala Batas ~ Zam
No Tel - 013 4984030

PERAK
1. Batu Kurau / Taiping ~ SueAyra / SueAina
No Tel - 013 4550660
2.Lumut ~ Ahmadi
No Tel - 018 2166658

SELANGOR
1. Fauzi
No Tel - 017 2518331

KUALA LUMPUR / WP
1. Man Java
No Tel - 012 5854998 / 012 5844736

MELAKA
1. Hashim 
No Tel - 013 6905606

JOHOR
1. Jais
No Tel - 012 6335683

PAHANG
1. Raub ~ Eddie
No Tel - 013 3375701
2. Muazam ~ Rizal
No Tel - 017 2664946
3. Kuantan ~ Noni
No Tel - 019 9419016

TRENGGANU
1. Kuala Trengganu ~ Man
No Tel - 012 9257877
2. Kemaman ~ Razak
No Tel - 017 2440443

Sekian,harap maklum ya.Untuk semua order boleh terus hubungi agen yang terdekat.Semoga kita semua sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan semua urusan ..aamiin ya rabb..!Terima kasih,rezeki sama dikongsi..














You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.