Beautea By Safi Produk Terbaru Dari Safi Malaysia.

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak kongsi dengan korang produk kecantikan lagi  Beautea By Safi Produk Terbaru Dari Safi Mala...

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak kongsi dengan korang produk kecantikan lagi Beautea By Safi Produk Terbaru Dari Safi Malaysia. Masih lagi tentang penjagaan muka tapi kali nie pencuci dan scrub muka pula. Beautea By Safi produk terbaru dari Safi Malaysia nie menggunakan bahan asas utamanya dari estrak daun teh tau. Menarik sangat kan..

Beautea By Safi Produk Terbaru Dari Safi Malaysia
Beautea By Safi

Beautea By Safi Produk Terbaru Dari Safi Malaysia

Bercerita lanjut tentang kelebihan Beautea By Safi produk terbaru dari Safi Malaysia nie untuk kulit kita ialah dalam teh nie ada ciri-ciri anti oksidan, anti penuaan dan anti radang yang dapat membantu menjaga kulit kita agar sihat dan berseri. Daun teh nie juga mengandungi kafien dan kaya dengan catechins dan polyphenols, dua antioksidan yang dikenali untuk melawan jerawat dan penuaan. Nie yang bagus nie kan..

Beautea By Safi Produk Terbaru Dari Safi Malaysia
Beautea By Safi

Selain dari tu Beauty By Safi nie juga diasaskan daripada ekstrak teh premium yang terpilih dan menyegarkan juga gabungan bahan semualajadi bagi menyahkan kesan negatif pada muka yang disebabkan oleh pencemaran, tekanan  dan produk kosmetik yang boleh rosakkan kulit muka kita. Selain tu dalam Beautea By Safi nie juga ada anti PM 2.5 tau. Dan produk nie juga dah diuji secara dermatologi yang mana Alcohol Free, Paraben Free, SLS/SLES Free dan Silicon Free. Rasa selamat nak guna kan tambah ada sijil Halal lagi lah rasa lebih selamat..

Beautea By Safi

Beautea By Safi nie ada empat pilihan mengikut kesesuaian kulit, tiga pencuci dan satu scrub muka. Jom kita tengok..

1. White Tea & Damask Rose Hdydarating Gel Cleanser
Beautea By Safi Produk Terbaru Dari Safi Malaysia
Beautea By Safi

2. Black Tea & Black Orchid Detoxifiying Cleanser
Beautea By Safi Produk Terbaru Dari Safi Malaysia
Beautea By Safi

3. Green Tea & Neem Anti-Acne Gel Cleanser
Beautea By Safi Produk Terbaru Dari Safi Malaysia
Beautea By Safi

4. Apricot Tea Revitalising Face Scrub
Beautea By Safi Produk Terbaru Dari Safi Malaysia
Beautea By Safi

Haa.. best kan pilihan yang ada dalam produk terbaru Beautea By Safi nie. Kak Sue pun tak ketinggalan juga nak cuba. Kak Sue pilih Black Tea & Black Orchid Detox Cream Cleanser yang memang sesuai untuk kulit muka Kak Sue yang sensetif. Tak lupa juga Apricot Tea Revitalising Face Scrub yang boleh Kak Sue gunakan untuk scrub muka. Untuk info, scrub dari Beautea By Safi nie tak keringkan muka kita tau.. best kan..

Beautea By Safi Produk Terbaru Dari Safi Malaysia
Beautea By Safi Produk

Cara pakai Beautea nie pun macam biasa lah korang. Basahkan muka picit sikit Beautea By Safi kat tapak tangan, sapu rata dan urut perlahan secara membulat dan ke atas muka kita kemudian bilas bersih. Boleh pakai setiap hari cuma scrub tu aja pakai tiga atau empat kali dalam seminggu tau. Kang pakai hari-hari nipis pula kulit muka.. Apapun kalau nak cantik nie memang nak kena rajin dan konsisten..

Korang mana yang berminat atau suka nak cuba Beautea By Safi nie boleh dapatkan kat Watsons atau boleh beli secara online kat sini watsons.com.my

Korang juga boleh baca produk penjagaan muka Safi Malaysia yang lain kat Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua. Dalam Satu





You Might Also Like

9 ulasan

  1. Mesti wangi 🥰 Safi ni wangii selalunya.

    ReplyDelete
  2. betul-betul best tau pakai produk ni..scrub dia tu best..nad ambil yang pink, wangi je bau dia..segar muka..rasa bersih..beli dekat watson je

    ReplyDelete
  3. Zira taj try lagi produk baru safi ni, hari ty ada nmpk kat Watson nak beli tp zira punya pencuci muka ada lagi

    ReplyDelete
  4. TB tengah guna Damask Rose dengan scrub tu.. dua2 best. TB suka sangat sib baik serasi dengan kulit

    ReplyDelete
  5. Ana berkenan dengan skrub dia kak. Kebetulan skrub skrg dh nk hbs, boleh try safi ni pulak.

    ReplyDelete
  6. I want to try their facial scrub, macam best sangat kan

    ReplyDelete
  7. Suka tgk packaging dia terasa can.nak beli plak

    ReplyDelete
  8. yang rose tu bau wangi saaangat =D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤