Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu

Assalamualaikum, hai semua. Kak Sue nak kongsi dengan korang produk terbaru Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu ...

Assalamualaikum, hai semua. Kak Sue nak kongsi dengan korang produk terbaru Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu dari Safi Malaysia. Macam sebelum nie ada Kak Sue kongsikan dengan korang Kak Sue memang salah sorang pengguna produk yang satu nie. Memang sesuai dengan kulit Kak Sue, Alhamdullilah setakat nie tak ada jadi apa-apa kat muka Kak Sue nie. Sekarang nie Kak Sue tengah nak cuba Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu nie pula. Teruja sangat tau..

Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu
Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion

Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu

Bercerita tentang Safi Balqis Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu nie yang menarik perhatian Kak Sue ialah gabungan formulasi penyegar dan pelembab dalam satu langkah aja untuk penjagaan kulit muka kita. Walaupun dengan langkah mudah dan ringkas nie tetap beri kesan kelembapan dan optimun.

Selain dari bertindak sebagai pelembap dan penyegar, Safi Balqis Whitening Hydrating Lotion nie ada kelebihan lain juga tau. Jom lah kita tengok apa kelebihannya jom..

Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu
Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion

Kelebihan Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu

• Memberikan dua kali penghidratan* dan kesegaran dengan satu penggunaan

• Meningkatkan rintangan perlindungan kulit untuk mengunci lembapan secara mendalam dan optimum sepanjang hari dengan lima jenis Hyaluronic Acid
• Macro Hyaluronic Acid
• Nano Hyaluronic Acid
• Bio-Hyaluronate
• Oligo-Hyaluronic Acid
• Super Nano Hyaluronic Acid

• Mudah meresep ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan melekit.

• Mencegah kulit menjadi gelap akibat radiasi infrared (IR) dengan pelindung IR.Oxywhite iaitu Nano Okxygen dan Nano Biowhite.

Nano Oxygen membebaskan oksigen tambahan ke dalam epirdemis kulit agar segar, bermaya dan berseri manakala Nano Biowhite memperlahakan kesan pembetukan pigmentasi untuk tona kulit sekata dan cerah sempurna.

Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu
Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion

Cara Pakai Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu

Korang hanya perlu tuangkan pada tapak tangan kemudian sapu rata pada kulit muka. Sambil tepuk-tepuk lembut muka korang untuk cepat meresap dalam kulit muka. Korang boleh gunakan dua kali sehari selepas cuci muka untuk hasil yang optimum. Nak kulit cantik kena lah rajin sikit tau.. hehehe..

Review personal dari Kak Sue, memang best guna Safi Balqis Whitening Hydaration Lotion Dua Dalam Satu nie tau korang. Mudahkan langkah menjaga kulit muka dan buat kulit Kak Sue lebih lembut dan segar. Bau pun best dan tak melekit. Sekarang nie kalau nak balik kampung atau bercuti kemana mana senang dah dengan ada produk Safi dua dalam satu nie. Jimat ruang!

Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion Dua Dalam Satu
Safi Balqis Oxywhite Whitening Hydrating Lotion

Korang kalau nak cuba juga boleh dapatkan kat pasaraya dan macam biasa boleh intai lebih detail kat bawah nie okay..

Facebook - Safi.My
Instagaram - @safimalaysia
Website -safi.com.my



You Might Also Like

17 ulasan

  1. Best kan kak pakai safi terbaru ni. Segar je kulit lepas apply. Bau dia pun best.

    ReplyDelete
  2. Tgk kelebihan safi baru ni bt tergoda pulak. Nampak menarik dan menyegarkan wajah je erk akk sue.

    ReplyDelete
  3. Dah terpandang kelmarin..rasa rugi tak beli..rasa nak cuba juga.

    ReplyDelete
  4. suka juga! sebab kulit rasa lembab sepanjang hari!

    ReplyDelete
  5. packaging dia comel xD

    ReplyDelete
  6. el suka lah lotion ni nak bawa kemana2 pun senang sbb 2in1 kan..lgpun tak melekit dan cepat meresap

    ReplyDelete
  7. Best guna losyen ni kan angah. Sebab dia wangi & tak melekit.

    ReplyDelete
  8. Lots of people are using this. Must be good

    ReplyDelete
  9. Suka sangat pakai barangan safi.. memang terbaik.. daripada sekolah menengah lagi guna

    ReplyDelete
  10. Bertambah cantik Kakak kita ni.. Safi balkis yg baru ni senang pakai 2 dlm 1 senang nak bawak suka sgt

    ReplyDelete
  11. cik en pun pakai gak.. mmg best dan mudah

    ReplyDelete
  12. wah.
    baru ekk?
    semakin maju la safi.
    kerap aida baca tentang produk nyer yg terbaru.

    ReplyDelete
  13. Best kak sue yang ni sebab rasa sejuk je muka walaupun bawah mentari. Tak melekit pula tu

    ReplyDelete
  14. I pun nak cuba coz ramai said its good

    ReplyDelete
  15. untung ada 2-in-1 macam ni kan jimat pun jimat

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤