Segmen : Making A Blog List By Blog Siqahiqa

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue nak ajak kawan bloggers join Segmen : Making A Blog List By Blog Siqahiqa kali nie. Selain dapat tambah kawan blogger boleh juga tambah follower kat blog kita kan. Lagi satu bila blog kita ada di blog list kawan blogger kita yang lain boleh juga lah orang lain datang singgah blog kita juga. Syarat pun senang sangat..

Segmen : Making A Blog List By Blog Siqahiqa
Segmen : Making A Blog List By Blog Siqahiqa

Segmen : Making A Blog List By Blog Siqahiqa


1. Follow blog Siqahiqa

2. Follow facebook page BLOG SIQAHIQA

3. Copy banner dan buat satu entri bertajuk " Segmen : Making A Blog List By Blog Siqahiqa" (Please Backlink)

4. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini

Haa.. senang sangat kan syaratnya dan segmen nie berlansung selama sebulan dari 3 April hingga 3 Mei 2018. Apa yang menarik dengan segmen nie tak ada pemilihan blog untuk dimasukkan ke dalam blog list ini sebab tuan punya blog akan masukkan semua blogger yang join segmen nie ke dalam blog beliau selama-lamanya. 

Dan hanya ada seorang blogger bertuah yang bakal menerima hadiah misteri dari beliau. Menarik kan, dan pemilihan blogger bertuah nie akan dipilih berdasarkan konsep lucky draw yang dicabut oleh tuan punya blog. Best kan.. Good luck semua.. papai!


13 comments

  1. wahhh ada hadiah misteri gituwww. best best hehehe. :D

    ReplyDelete
  2. ok nak masukkk nantiii hehehe :D

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya dapat hadiah misteri tu

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen kak sue. Nak join juga lah

    ReplyDelete
  5. TQ Kak Sue join segmen Siqah. And good luck :)

    ReplyDelete
  6. Selamat berbloglist ye :)

    ReplyDelete
  7. HI... Selamat berkenalan.. Saya singgah sini sambil follow blog awak... Saya daripada blog
    BLOG DIARI ALIA LIYANA

    ReplyDelete
  8. HI... Selamat berkenalan.. Saya singgah sini sambil follow blog awak... Saya daripada blog
    BLOG DIARI ALIA LIYANA

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. Salam, datang dari segmen ni...
    Done follow this blog. 😀

    Modul TMK

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com


[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.