Segmen : Making A Blog List By Blog Siqahiqa

Assalamualaikum, hai semua! Kak Sue nak ajak kawan bloggers join Segmen : Making A Blog List By Blog Siqahiqa kali nie. Selain dapat tambah kawan blogger boleh juga tambah follower kat blog kita kan. Lagi satu bila blog kita ada di blog list kawan blogger kita yang lain boleh juga lah orang lain datang singgah blog kita juga. Syarat pun senang sangat..


Segmen : Making A Blog List By Blog Siqahiqa 



Segmen : Making A Blog List By Blog Siqahiqa


1. Follow blog Siqahiqa


2. Follow facebook page BLOG SIQAHIQA


3. Copy banner dan buat satu entri bertajuk " Segmen : Making A Blog List By Blog Siqahiqa" (Please Backlink)


4. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini


Haa.. senang sangat kan syaratnya dan segmen nie berlansung selama sebulan dari 3 April hingga 3 Mei 2018. Apa yang menarik dengan segmen nie tak ada pemilihan blog untuk dimasukkan ke dalam blog list ini sebab tuan punya blog akan masukkan semua blogger yang join segmen nie ke dalam blog beliau selama-lamanya.


Dan hanya ada seorang blogger bertuah yang bakal menerima hadiah misteri dari beliau. Menarik kan, dan pemilihan blogger bertuah nie akan dipilih berdasarkan konsep lucky draw yang dicabut oleh tuan punya blog. Best kan.. Good luck semua.. papai!


Post a Comment

10 Comments

  1. wahhh ada hadiah misteri gituwww. best best hehehe. :D

    ReplyDelete
  2. ok nak masukkk nantiii hehehe :D

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya dapat hadiah misteri tu

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen kak sue. Nak join juga lah

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen kak

    ReplyDelete
  6. TQ Kak Sue join segmen Siqah. And good luck :)

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  9. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤