Enchanteur Perfumed Body Lotion Kekalkan Haruman Sepanjang Hari

September 26, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Kita orang perempuan nie memang tak boleh tidak memang suka dengan barang pejagaan diri dan kecantikan kan. Baik surirumah atau yang bekerja, kita amat pentingkan penjagaan dan penampilan diri. Macam Kak Sue sendiri walau hanya bekerja di rumah, harus lah nak berwangi-wangian juga kan. Dengan adanya Enchanteur Perfume Body Lotion akan kekalkan haruman sepanjang hari juga dapat menjaga kelembapan dan kesihatan kulit kita..

Enchanteur Perfumed Body Lotion Kekalkan Haruman Sepanjang Hari
Enchanteur Perfumed Body Lotion Kekalkan Haruman Sepanjang Hari

Enchanteur 24H Moist Perfumed Body Lotion

Sekarang nie kan, ada produk terbaru dari Echanteur iaitu Enchanteur 24H Moist Perfume Body Lotion yang dirumuskan dengan air mawar, estrak Lily Putih dan minyak Zaitun. Hasil gabungan ketiga-tiga bahan semulajadi nie membuatkan losyen meresap jauh ke dalam kulit bukan sahaja untuk memelihara dan melembap tapi dapat juga menyuburkan kulit agar kekal lembut, licin dan awet muda.. tu yang penting tu kan, sentiasa nampak muda gitu.. ehehe..

Enchanteur Perfumed Body Lotion Kekalkan Haruman Sepanjang Hari
Enchanteur Perfumed Body Lotion Kekalkan Haruman Sepanjang Hari
Produk nie juga berasakan air dan tak meninggalkan kesan melekit dan berminyak pada tangan dan badan. Tekturnya yang halus dan baunya yang wangi boleh membekalkan kelembapan dan penghidratan sehingga 24 jam. Wangianya di inspirasi dari Enchanteur France boleh menambahkan lagi detik-detik romatis..

Produk terbaru nie ada tiga pilihan yang menarik tau, antara pilihanya

Enchanteur Perfumed Body Lotion Kekalkan Haruman Sepanjang Hari
Enchanteur Perfumed Body Lotion Kekalkan Haruman Sepanjang Hari
Enchanteur Charming ( untuk wanita yang sensual, elegan dan sofiskated )
Wangian yang sepadan dengan personailiti sofiskated, kewanitaan yang bergaya dengan gabungan eksotik Rose dan Muget (Lily) yang diserlahkan dengan Citrus dan Aldehydes. Ia kemudian disuami dengan bauan halus nota Musk dan Cedarwood yang pasti melengkapkan gaya dalaman anda dengan sempurna

Enchanteur Perfumed Body Lotion Kekalkan Haruman Sepanjang Hari
Enchanteur Perfumed Body Lotion Kekalkan Haruman Sepanjang Hari
Enchanteur Romantic ( untuk membangkitkan kecerian dan aura wanita )

Aroma kecerian yang terhasil dari aroma Mandarin yang menyegarkan, bunga Voilet dan Galbanum yang menjadi simbolik permulaan sebuah cinta yang indah. Sama seperti cinta sejati yang tumbuh mewangi, haruman ROAMTIC ini berkembang mekar dengan Bulgarian Roses dan White Jasmine yang dicampur dengan wangian Mimosa dan Orange Flower. Tarikan aroma Sandalwood dan Vanila yang berkekalan ini bagai menghimpun kesemua aroma ini di dalam sebuah simpulan cinta yang penuh keajaiban

Enchanteur Perfumed Body Lotion Kekalkan Haruman Sepanjang Hari
Enchanteur Perfumed Body Lotion Kekalkan Haruman Sepanjang Hari
Enchanteur Alluring ( untuk gadis mempersona, penuh semangat dan misteri )

Haruman eksotik menggoda memberikan aura si gadis manis yang penuh misteri. Ia megabungkan Bergamot dan Passion Fruit, meresap jauh ke dalam haruman Mawar dan Iris yang memukau, dihangatkan oleh aroma Vanila, Musk dan Vetiver mencipta wangian tersendiri yang penuh dengan keberanian

Haaa..menarik kan, selain dapat menjaga kulit dapat juga mewangikan diri kita kan. Yang penting jimat dan harga yang berpatutan. Korang boleh dapatkan Enchantuer Perfume Body Lotion nie di semua pasaraya hyper dan farmasi seluruh negara dengan harga RM11.90 (termasuk 6% GST) bagi saiz 220ml.

Untuk lebih detail korang boleh singgah sini ya













You Might Also Like

11 ulasan

  1. Ada wangian baru pada lotion rupanya echanteur ni ye. Ingat lg zaman sekolah guna brand Ni.

    ReplyDelete
  2. Salam ziarah & follower #366

    saya guna jugak losyen ni..yg warna purple tu..bau dia mmg sweet & lasting jer.. hihi :)

    ReplyDelete
  3. Enchanteur produk dia semua best kan kak. Bau dah lah wangi, lembutkan kulit lg. Harga pun mampu milik.

    ReplyDelete
  4. kalau jumpa kat mall, nak try bau la.. nampak pun dah macam wangi sangat ni

    ReplyDelete
  5. Best baunya...wangi sepanjang hari

    ReplyDelete
  6. Brand lagend ne miza guna sejak dari zaman sekolah

    ReplyDelete
  7. Confirm wangi Kan. Enchanter Kan jenama yg dipercayai

    ReplyDelete
  8. suka produk enchanteur tp yg lotion tk pernh try..dlu2 bli bedak

    ReplyDelete
  9. Suka sangat ngan Enchanteur..bau dia mmg best kan kak sue

    ReplyDelete
  10. wangian Enchantuer fav saya ialah romantic dan stunning :) :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen.. datang lagi ya ❤

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.
Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.