Pilihan Air Balang di Gerai Man Java

June 03, 2017

Assalamualaikum, hai semua! Sempena bulan Ramadhan nie Kak Sue nak kongsikan dengan korang Pilihan Air Balang di Gerai Man Java. Macam tahun yang sudah gerai kami ada pilihan tujuh jenis air. Air minuman di gerai kami semua air buah cuma ada dua balang yang tak guna buah air Oren Sunquick dan Green Tea.. Korang yang ada berdekatan jangan lupa tau singgah, ada bermacam pilihan air balang di Gerai Man Java tau..

plihan air balang di gerai man java

Pilihan Air Balang Man Java di Pasar Ramadhan

Antara pilihan air balang Man Java yang ada di Pasar Ramadhan tahun nie ialah Kelapa Muda, Kelapa Lemon, Kelapa Laut sejuk dan suam, Kedondong Asam Boi, Air Durian Belanda, Air Oren Sunquick dan akhir sekali Green Tea. Haa.. pilih aja mana kesukaan korang, nak sejuk.. nak kurang ais, semua ada..

plihan air balang di gerai man java

Gerai minuman kami beroperasi setiap hari dari pukul 3.30 petang sehinggalah waktu berbuka. Di buka setiap hari sempenan Ramadhan nie di Puteri Central Park, Bandar Tasik Puteri Rawang..

plihan air balang di gerai man java

Tahun nie kami perkenalkan jualan pilihan air pakai jug pula. Jadi pelanggan boleh buat pilihan nak beli guna jug atau bungkus yang biasa. Kami juga sedia menerima tempahan untuk majlis berbuka dan hendaklah membuat tempahan seawal tiga hari dari tarikh majlis..

plihan air balang di gerai man java

Korang ada berdekatan jangan lupa singgah tau dan pada yang berminat nak buah tempahan boleh whatsaap kami di nombor 012 5854998 / 012 5844736. Selamat menjalankan ibadah puasa semua, papai!

You Might Also Like

5 ulasan

  1. Nanti nak rasa durian belanda pula lah kak. Banyak khasiat durian belanda tu. Salah satu nya ialah anti kanser.

    ReplyDelete
  2. bestnye tengok air dalam jug tu !! hee~ bila la dapat g jumpa kak sue kat sana..

    ReplyDelete
  3. SA nak rasa semua tuh....paling suka durian belanda...

    ReplyDelete
  4. tekak telan air liur je tengok air ni..hahaa

    ReplyDelete
  5. adui. petang petang gini baca entri ni.
    bikin haus !!! ha ha ha :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.