Air Tangan Kakak ~ Sup Daging

July 13, 2016

Assalamualaikum semua,hari nie Kakak anak dara Kak Sue mood rajin nak masak.Lagi pun patutnya umur macam Kakak nie,dah pandai masak lauk pauk yang simple kan..nasib Kakak memang minat memasak jadi mudah sikit lah kerja Kak Sue..ehehe..Sebenarnya Sup Daging nie Kak Sue dah pernah masak pun,resepi dari Abang Man.Jadi hari nie anak dara Kak Sue pula masak..

Anak-anak Kak Sue baik lelaki atau yang perempuan memang Kak Sue dan Abang Man ajar masak resepi  yang simple,senang kan kalau depa pandai setakat nak masak nasi dan goreng telur tu memang boleh sangat lah..nanti bila mereka dewasa pun senang,boleh berdikari sendiri tak ada lah semua nak harap pada Ibu dan Abah..Kalau korang nak resepi boleh klik sini ya Resepi Sup Daging Sayur Simple.Selamat mencuba ya..

You Might Also Like

0 ulasan

Terima kasih sudi singgah dan komen..datang lagi ya :)

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di skabdy@yahoo.com

[PENAFIAN] www.shuhaidakabdy.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.