Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak kongsi Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi dengan korang pula. Haa.. mana yang plan nak membeli belah atau nak top up barang dapur atau nak berbelanja untuk keperluan rumah dan diri harus kena datang ke Jualan Lulu Super Friday nie tau. Sebabnya banyak potongan harga yang istimewa dan pelbagai pilihan barangan yang Lulu sediakan untuk korang..

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi


Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Sebelum Kak Sue nak sembang lebih lagi dengan korang, pertama sekali Kak Sue nak bagi tau yang Jualan Lulu Super Friday nie dah bermula pada 15 November hari tu sehingga pada 6 Desember 2021 nanti. Jadi sempat lagi lah korang yang plan nak shopping kat sini nanti hokay..

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Apa yang lebih menarik lagi, kali nie Lulu Super Friday sediakan potongan sehingga 70% untuk korang tau, haa.. banyak potongan tu kan. Pulak tu ada banyak pilihan barangan dan jenama pada harga yang sangat berbaloi di Lulu Hypermarket dan Lulu Grocer. Antaranya barang elektronik, elektrik, barangan rumah, penjagaan diri dan macam-macam lagi. Naik rambang mata lah juga Kak Sue bila ke sini hari tu..

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Dan disebabkan sebelum nie Lulu ada buat kempen potongan harga separuh dan mendapat sambutan yang baik, jadi sekali lagi Lulu adakan kempen yang sama untuk semua pelanggan bagi mendapatkan potongan separuh harga untuk bahagian pakaian dan fesyen. Korang hanya perlu berbelanja RM100 dibahagian Fesyen, Sari & Churidar, Beg Tangan dan kasut korang dah boleh dah dapat voucher beli belah bernilai RM50. Haa.. jimat sangat kan, harus kena datang Jualan Lulu Super Friday nie tau..

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Selain tu, untuk korang yang tak berpeluang atau berkesempatan ke Jualan Lulu Super Friday nie, jangan risau.. korang boleh membeli belah secara online aja di webiste LuluHypermarket.com. Dan bukan itu sahaja, bagi setiap pembelian RM100 ke atas korang akan dapat kos penghantaran secara PERCUMA tau. Jimat masa dan tenaga kan, sekarang nie senang semuanya hanya dihujung jari, siap duit sahaja.. hehehe..

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Akhir sekali, bercakap tentang Kempen Beli Barangan Malaysia.. Lulu juga menyokong sektor IKS dengan memberi potongan menarik ke atas Barangan Buatan Malaysia kepada pelanggannya. Ini bukan sahaja dapat menyediakan ruang kepada  pengusaha kecil Malaysia untuk memasarkan produk mereka tapi pada masa yang sama menggalakkan masyarakat Malaysia untuk membeli dan menggunakan produk keluaran usahawan tempatan.

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi
Jualan Lulu Super Friday Datang Lagi

Haa.. menarik kan Jualan Lulu Super Friday kali nie. Apa lagi korang jom kita shopping kat Lulu jom.. 

Post a Comment

2 Comments

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤