Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa

Assalamualaikum, hai korang. Kali nie Kak Sue nak kongsi dengan korang satu peluang menarik untuk kaki shopping macam Kak Sue nie iaitu  Bo...

Assalamualaikum, hai korang. Kali nie Kak Sue nak kongsi dengan korang satu peluang menarik untuk kaki shopping macam Kak Sue nie iaitu Bonanza Ulangtahun Lulu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa. Sekarang nie Lulu Hypermarket tengah buat sale sakan tau. Ada peraduan Belanja dan Menang dan juga LuLu World Food Festival. Sambil kita membeli belah kita ada peluang untuk menang hadiah dan juga menjamu selera. Sapa nak bagi kan, hadiah pun bukan main menarik lagi. Nak tau hadiah apa jom sambung sembang lagi jom..

Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket

Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa

Sebelum Kak Sue nak sembang lebih lanjut lagi dengan korang tentang Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa nie, Kak Sue nak bagi tau korang tarikh peraduan bermula dari 1 Julai hingga 30 September nanti di dua cawangan iaitu Capsquarw dan 1Shamelin Mall, Kuala Lumpur.

Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket
Jadi korang dah boleh mula dah membeli belah sekarang nie. Mana tau kan, ada rezeki nak menang voucher shopping percuma selama setahun. Sambil kita membeli belah dapat hadiah pula. Jimat duit beli belah selama setahun kan. 

Syarat untuk join peraduan nie pun senang sangat korang, hanya perlu belanja sebanyak RM75 dalam satu resit. Selalunya lah, kebanyakan kita nie kalau belanja jarang lah RM75 aja kan, mesti lebih lagi kan. Jadi memang tak payah risau, bila berbelanja automatik terus boleh join Peraduan Bonanza Lulu Hypermarket nie. jom Kak Sue kongsi cara nak join ya..

Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket
Cara Sertai Peraduan Bonanza Ulangtahun Belanja dan Menang LuLu Hypermarket

1. Belanjan minimum RM75 di mana-mana cawangan LuLu Hypermarket dalam satu resit

2. Isi borang penyertaan dan kupon di pusat perkhidmatan pelanggan

3. Isi semua maklumat

4. Masukkan borang penyertaan dengan kupon dalam kotak yang disediakan di depan pintu masuk LuLu Hypermarket. Siap dah!

Haa.. selesai dah. Senang aja kan.. Kak Sue pun ingat nak join juga nanti. Mana tau rezeki Kak Sue kan.

Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket
Berbalik kepada World Food Festival 2020 di LuLu Hypermarket pula, bermula dari 3 Julai hingga 13 Julai nanti. Festival nie kan kalau korang nak tau di sambut di semua LuLu Hypermarket di seluruh dunia sebagai sebahagian daripada usaha pemasaran untuk kenalkan pelbagai makanan dari seluruh dunia kepada rakyat Malaysia.

Ada bermacam jenis tema untuk setiap hari tau, juga bermacam jenis makanan yang akan disediakan untuk korang yang datang sini. Antaranya Manisan Arab dan India, Briayani, Chaat dan Bakeri, BBQ, Kek dan Pastri, Pizza dan Pasta dan akhir sekali makanan sihat. Haa.. macam-macam ada kan, harus korang kena singgah cuba nanti tau.

Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket
Selain tu kan korang, ada juga produk makanan dan keperluan harian di LuLu Hypermarket nie tawarkan pada harga yang sangat istimewa. Kadang ada harga yang sangat murah tau, terkejut juga bila tengok harga murah macam tu kan. Jimat lah kalau beli sekarang nie buat stok kat rumah.

Jadi korang jangan lepaskan peluang datang sini belah belah tau nanti. Sambil beli belah dapat rasa bermacam pilihan makanan kat sini dan juga peluang untuk terpilih sebagai salah seorang pemenang dengan hadiah berjumlah sebanyak RM200,00 tau. Banyak tu,  mana tau ada kita rezeki kan..

Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket Sediakan Hadiah Istimewa
Bonanza Ulangtahun LuLu Hypermarket
Macam biasa nak tau lebih detail korang boleh singgah kat bawah nie ya. Selamat membeli belah korang.. papai!

LuLu Hypermarket Malaysia 

Wesite

Facebook

Instagram




You Might Also Like

15 ulasan

  1. bestnye.. harap jauh jerk.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Belum berkesempatan nak ke lulu ni..nanti kalau dtg rmh akk kat sana blh la ajak dia gi pasaraya ni

    ReplyDelete
  3. Hadiah dia free shopping setahun.. tak pernah jejak kaki kat sini lagi..

    ReplyDelete
  4. Lamanya tak ke LuLu, best jugak ni spent RM75 je dah boleh join. Mana tau rezeki

    ReplyDelete
  5. Wah, boleh makan2 tu yg best tu. Smbil shopping sambil join contest. Tuah menang 1 tahun voucher shopping percuma.

    ReplyDelete
  6. Bestnya. Ganjaran macam ni memang pilihan ramai la kan.
    Sentiasa dinantikan..

    ReplyDelete
  7. Tak pernh p lulu lagi.. Dekt tpi tak pernh plagi.. Hahaha.. Boleh l p ni nnati

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan, nama blogger baru dan nama saya Linda
    Saya ingin bertukar link dengan rakan-rakan blogger semua
    Sertai segmen saya "Jom Tukar Bloglist"
    Maaf jika ada salah susunan, orang baru…heheheh..Baru nak belajar buat segmen dan cari rakan-rakan
    JOM TUKAR BLOGLIST

    ReplyDelete
  9. aku tak pernah ke lulu ni kak...nanti la kita buat site visit

    ReplyDelete
  10. Mmg murah juga lulu ni, saya kalau ke ofis AIA memang wajib singgah sini

    ReplyDelete
  11. jauh le.. Bila la LULU ni nak buka kat belah2 utara nih..

    ReplyDelete
  12. I like to shop at lulyu juga, will join the contest semoga ada rezeki.

    ReplyDelete
  13. pehh ada food festival hihi

    ReplyDelete
  14. liez suka pergi lulu sebab seronok shopping dekat situ.. rasa selesa sangat dan harga murah-murah juga

    ReplyDelete
  15. wow.. hadiah dia.. ohsem..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.