Menu Terbaru Marrybrown Salted Egg Meal Yang Istimewa

Assalamualaikum, hai korang. Kak Sue tau mesti ada antara korang kat sini peminat Telur Masin macam Kak Sue juga kan. Kali nie Kak Sue nak ...

Assalamualaikum, hai korang. Kak Sue tau mesti ada antara korang kat sini peminat Telur Masin macam Kak Sue juga kan. Kali nie Kak Sue nak kongsi Menu Terbaru Marrybrown Salted Egg Meal Yang Istimewa pula dengan korang. Telur masin 'Egg-stra' padu untuk para peminat yang 'Egg-stra' istimewa dengan menu terbaru Marrybrown Salted Egg Meal..

Menu Terbaru Marrybrown Salted Egg Meal Yang Istimewa
Marrybrown Salted Egg Meal

Menu Terbaru Marrybrown Salted Egg Meal Yang Istimewa

Kak Sue memang teruja bila terpilih antara orang yang pertama dapat merasa menu terbaru dari Marrybrown Salted Egg Meal yang istimewa nie tau. Ya lah, apa taknya Kak Sue memang suka sangat dengan masakan yang berasaskan telur masin nie. Peminat tegar lah katakan..

Menu Terbaru Marrybrown Salted Egg Meal Yang Istimewa
Marrybrown Salted Egg Meal
Kali nie Marrybrown memperkenalkan gabungan istimewa Telur Masin dengan dua pilihan untuk korang, Hotouch Burger dan MB Crispy Chicken yang ranggup dengan limpahan sos Telur Masin yang padu! Marrybrown berjaya ilhamkan cita rasa tempatan dengan gabungan resepi kegemaran rakyat Malaysia dengan menggunakan Telur Masin sebenar..

Macam yang kita semua tau, hidangan Telur Masin nie dah jadi satu trend di Malaysia sejak kebelakangan nie kan. Dengan sambutan luar biasa nie, Marrybrown yakin sos istimewa nie akan jadi kegemaran dengan sentuhan egg-stra dan menggunakan telur masin sebenar menambahkan rasa lemak berkrim dan kekalkan perisa umami pada sos..

Menu Terbaru Marrybrown Salted Egg Meal Yang Istimewa
Marrybrown Salted Egg Meal
Marrybrown juga menjemput dan berharap korang semua akan teruja menikmati hidangan dengan Telur Masin Marrybrown dan merasai sendiri pengalaman rasa sos Telur Masin yang padu yang pasti menambat selera korang semua. Kalau dah rasa sekali, mesti korang rasa nak repeat lagi tau..

Untuk promosi Telur Masin sekarang nie, macam Kak Sue bagi tau tadi korang ada dua pilihan yang sedap dan menarik iaitu Salted Egg Burger yang dihidangkan dengan kentang jejari atau Salted Egg Ayam yang dihidangkan dengan kentang lenyek dan salad juga dengan air Lemon Tea. Memang sedap dan berbaloi tau korang..

Menu Terbaru Marrybrown Salted Egg Meal Yang Istimewa
Marrybrown Salted Egg Meal
Untuk info korang lagi kedua pilihan nie dibuat istimewa dengan sos Telur Masin Marrybrown dengan campuran rempah ratus istimewa dengan daun kari yang beraroma sesuai dengan citarasa tempatan. Rasa sos Telur Masin tu lemak-lemak pedas campur pula dengan aroma daun kari memang sedap sangat tau korang.

Korang boleh dapatkan set Salted Egg Burger semuanya dalam saiz regular dengan harga RM15 sahaja. Untuk ayam goreng pula set Kombo Salted Egg Ayam dua ketul dengan harga RM15 juga manakala untuk set kombo tiga ketul ayam RM18.80 sahaja. Haa.. berbaloi sangat kan, korang jangan lupa cuba nanti tau.

Menu Terbaru Marrybrown Salted Egg Meal Yang Istimewa
Marrybrown Salted Egg Meal
Sekarang tak payah susah nak keluar pun sebab Marrybrown dah sediakan delivery order untuk korang semua. Korang boleh lelaju singgah sini nanti ya MB Delivery Macam biasa untuk lebih detail korang boleh singgah kat bawah nie nantu okay..
Marrybrown

Website - marrybrown.com
Facebook - MarrybrownMalaysia
Instagram - @Marrybrownmy







You Might Also Like

11 ulasan

  1. nampak sedap sue kena pii try ni :)

    ReplyDelete
  2. Rasa macam nak beli ayam marrybrown pulak.

    ReplyDelete
  3. Dah cuba semalam, memang sedap, puashati, kena plak ada lebih xtra sos nya sebekas, puashati makannn..

    ReplyDelete
  4. Okay, kaksu dah buat kita pagi apgi rasa terliur ni. .kita pun suka juga telur masin.
    Tapi belum pernah lagi cuma apa apa yang ada berasaskan telur masin ni.

    ReplyDelete
  5. Best kan! i suka the salted egg sauce cukup padu cukup rasa, the salted egg ayam is my pick

    ReplyDelete
  6. Memang sedp.. Dah rasa.. Puas hati.. Nk repeat semula.. Rasa masin dna pedas ty mengancam

    ReplyDelete
  7. menyelerakan laaaa.. aduhhh kena cuba ni.. ramai review sedap

    ReplyDelete
  8. alamak sedapnya telan air liur

    ReplyDelete
  9. Minggu ni nk g umah mertua Boleh singgah MB beli burger dia lagi. Sedap.

    ReplyDelete
  10. Sedapp je tengok. Bila la dpt rasa ni. Marrybrown tak pernah mengecewakan pengunjung

    ReplyDelete
  11. wow sejak PKP ni saya dah jarang tgk menu2 baru ni.. nasib baik kak sue bgtau kat sini baru la tau hihi

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.