Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan Online 2020

Assalamualaikum, hai semua. Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan Online 2020 . Tahun nie dalam sejarah sebab pertama kali kami ...

Assalamualaikum, hai semua. Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan Online 2020. Tahun nie dalam sejarah sebab pertama kali kami semua peniaga tak dapat berniaga macam biasa. Tapi Kak Sue masih bersyukur ada cara untuk kami teruskan usaha mencari rezeki. Walaupun agak lewat tapi Kak Sue nak bagi tau yang Kelapa Laut Man Java Open Order Pasar Ramadhan Online 2020 untuk semua peniaga dah ya..

Kelapa Laut Man Java | Open  Order Pasar Ramadhan Online 2020
Kelapa Laut Man Java | Open  Order Pasar Ramadhan Online 2020

Kelapa Laut Man Java | Open Order Pasar Ramadhan Online 2020

Untuk tahun nie ada perubahan sikit, macam dah sedia kita tahu semua urusan secara online sahaja. Penghantaran pun kami guna dari CJ Delivery servis untuk kawasan luar Lembah Klang. Untuk kawasan Kuala Lumpur kami akan guna runner untuk delivery semua order.

Kelapa Laut Man Java | Open  Order Pasar Ramadhan Online 2020
Kelapa Laut Man Java | Open  Order Pasar Ramadhan Online 2020
Kali nie tak macam selalu barang akan sampai dalam hari yang sama dengan mengunakan bas. Kali nie ambik masa dua hingga tiga hari untuk sampai kepada peniaga-peniaga. Maklum lah pergerakan kita semua terbatas kan. Jadi harap semua faham situasi yang akan kita nak kena lalui sama-sama nie ya..

Akhir sekali, jangan lupa patuh pada Perintah Kawalan Pergerakan ya. Walaupun susah untuk kita yang meniaga untuk mencari rezeki tapi keselamatan diri dan keluarga harus kita jaga. Kak Sue doakan semoga kita semua peniaga dan semua rakyat Malaysia dimurahkan rezeki dan dimudahkan urusan.. aamiin Ya Rabb..

Kelapa Laut Man Java | Open  Order Pasar Ramadhan Online 2020
Kelapa Laut Man Java | Open  Order Pasar Ramadhan Online 2020
Macam biasa nak tau lebih detail korang boleh terus whatsapp nombor yang Kak Sue kongsikan kan kat bawah nie ya. Rezeki Sama Dikongsi..

Man Java Enterprise

Tel : 012 5854998 / 012 5844736

Email

skabdy@yahoo.com


You Might Also Like

15 ulasan

  1. wahhhh dh femes air ni skrg... mesti sedap ni..

    ReplyDelete
  2. Ok nnt nak order... Tak sabar!!

    ReplyDelete
  3. Terbaik.. Alhamdulilkah masih ada cara u tuk menjual kan kak.. Utk leniaga semua.. Adalah duit sikit.. Nanti nak order la

    ReplyDelete
  4. Belum pernah lagi rasa air kelapa laut tu.. Nanti insyaallah kalau nak cuba zaza rojer akk

    ReplyDelete
  5. terbaik Kak Sue moga murah rezeki Kak Sue dengan Abg Man yea, InsyaAllah

    ReplyDelete
  6. Sedapnya kak.. Boleh postage tak tuu? Teringin nak merasa huhu

    ReplyDelete
  7. kalau dekat,confirm aida oder.
    semoga bisnes kencang ye sepanjang ramadhan.
    in shaa Allah :)

    ReplyDelete
  8. Semoga semua urusan dipermudahkan

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah pasti ada jalannya kan kak. Semoga kelapa laut man java terus mendapat sambutan yang hebat.

    ReplyDelete
  10. wow.. jenama popular ni.. sedap2

    ReplyDelete
  11. Memang sedap. Akak paling suka kelapa laut dan durian belanda. Kedongdong pun sodap cuma akak kurang makan minum kedongdong

    ReplyDelete
  12. i'm gonna miss bazaar ramadhan

    ReplyDelete
  13. arwah ayah saya suka sangat air kelapa laut ni..
    saya dulu ingat air gula merah hehe..

    ReplyDelete
  14. Wah best time tengah haus memang best pekena air kelapa laut ni.

    ReplyDelete
  15. tak rugi beli mmg sedap semua jenis air man java ni

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.