Jom Cuba Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak ajak korang semua yang kaki makan atau pengemar ayam  Jom Cuba Grilled Butter Chicken di C...

Assalamualaikum, hai semua. Kali nie Kak Sue nak ajak korang semua yang kaki makan atau pengemar ayam Jom Cuba Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop. Kak Sue pun tak lepaskan peluang juga nak rasa dan cuba Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop baru-baru nie. Mana tahan kan tengok kawan-kawan dah merasa menu sedap macam nie, lelaju Kak Sue ajak keluarga Kak Sue jalan-jalan cari makan.. hehehe..
Jom Cuba Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop
Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop

Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop Memang Sedap

Sebenarnya kan korang Grilled Butter Chicken nie rupanya sebelum nie dah ada dalam menu di Chicken Rice Shop. Sekarang nie menu Grilled Butter Chicken nie dibuat semula untuk peminat restoran mereka tapi untuk masa yang terhad sahaja tau. Iaitu bermula November 2019 hingga Januari 2020. Masih sempat lagi kalau korang nak cuba dan rasa Grilled Butter Chicken nie okay..

Jom Cuba Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop

Apa yang menarik tentang Grilled Chicken Butter nie ialah dibuat dari resepi tradisi Hainan dan digabungkan dengan resepu autentik Nyonya Penang. Ayam tanpa tulang yang digoreng ranggup dan ditambah dengan sos butter yang lemak dengan hirisan cili api dan juga daun kari yang menambahkan lagi aroma pada hidangan yang istimewa ini.

Jom Cuba Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop

Memang sedap tau korang, terasa semua ramuan dalam ayam tu bila kunyahan pertama. Ditambah lagi dengan kesedapan nasi ayam, sayur Pak Choy dan Sup dari set. yang Kak Sue order tu memang layan habis. Korang kalau datang nanti jangan lupa order set nie tau tapi kalau korang nak add on yang lain pun boleh aja. Memang berbaloi dan mengenyangkan.

Jom Cuba Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop

Jom Cuba Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop

Haa.. menarik kan, korang cecepat tau cuba dan rasa Grilled Butter Chicken nie nanti sebelum habis masa yang dah ditetapkan macam Kak Sue dah bagi tahu kat atas tadi. Hidangan dan harga pun berbaloi, memang korang akan puashati. Untuk lebih info macam biasa Kak Sue kongsikan kat bawah nie ya. Selamat menjamu selera.. papai!

Jom Cuba Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop

Untuk lebih info macam biasa Kak Sue kongsikan kat bawah nie ya. Selamat menjamu selera.. papai!

Jom Cuba Grilled Butter Chicken di Chicken Rice Shop



Instagram - @TheChickenRiceShop



You Might Also Like

9 ulasan

  1. Ni yang buat nak ajak suami makan sabtu nanti..

    ReplyDelete
  2. Sedapnya grilled butter chicken kat TCRS

    ReplyDelete
  3. sedapnya... TCRS ni mmg favourite kami sekeluarga.. next time boleh cuba menu ni pulak.. :P

    ReplyDelete
  4. Selalu juga makan dekat TCRS ni. Tp order yg biasa..next time nk try pulak lah grilled butter chicken ni.

    ReplyDelete
  5. lama x makan kat chicken rice shop ni yg buat saya nak gi sana ni

    ReplyDelete
  6. rabia tak pernah makan lagi dekat chicken rice shop

    ReplyDelete
  7. amboi sedapnyaaaa!!! boleh cuba ni

    ReplyDelete
  8. alamakk sedapnya kak aii bunyik perut saya ni

    ReplyDelete
  9. sampai ke hari ni tak try lagi... pergi.. pergi bila sampai tak pilih menu tu hahhaha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.