LG Buat Promosi Penapis Air dan Udara Istimewa Bulan Ogos

Assalamualaikum, hai semua. Kak Sue nak kongsi berita baik untuk korang semua nie..  LG Buat Promosi Penapis Air dan Udara Istimewa Bulan O...

Assalamualaikum, hai semua. Kak Sue nak kongsi berita baik untuk korang semua nie.. LG Buat Promosi Penapis Air dan Udara Istimewa Bulan Ogos nie tau. Sekarang nie boleh dikatakan setiap rumah dah ada dua benda nie. Dengan keadaan cuaca yang tak menentu dan pencemaran udara sekarang nie, kita memang harus ambil berat sumber air dan udara kat rumah kita. Jadi bagi korang yang masih dan tengah mencari kena cecepat grab dan tengok apa yang LG buat promosi penapis air dan udara istimewa bulan Ogos nie.. Jom kita tengok jom..

LG Buat Promosi Penapis Air dan Udara Istimewa Bulan Ogos
LG Buat Promosi Penapis Air dan Udara Istimewa Bulan Ogos

LG Buat Promosi Penapis Air dan Udara Istimewa Bulan Ogos

Korang yang belum ada dua mesin nie lagi kat rumah boleh lah tengok pakej yang LG buat promosi penapis air dan udara istimewa bulan Ogos yang akan Kak Sue kongsikan kat bawah nie nanti ya. Bukan apa bila ada promosi macam nie biasanya lebih jimat dan akan ada tawaran yang menarik yang akan ditawarkan pada korang. 

Contohnya kalau korang buat pemasangan untuk bulan Ogos nie kan, korang tak payah bayar apa-apa pun sampai awal bulan September nanti tau. Korang hanya mula bayar bermula 9hb September nanti dan seterusnya. Selain tu, suka Kak Sue nak ingatkan yang pemasangan mestilah dalam bulan Ogos sahaja untuk layak promosi ini..

LG Buat Promosi Penapis Air dan Udara Istimewa Bulan Ogos
Penapis Air LG
Penapis Air LG
* Air bersih tersedia dalam pelbagai suhu tanpa had dan tanpa henti. 
* Tak perlu bergantung pada tangki
*Teknologi terkini
* Jimat elektrik
* Jaminan sehingga 10 tahun.

LG Buat Promosi Penapis Air dan Udara Istimewa Bulan Ogos
Penapis Udara LG
Penapis Udara LG
* Memberikan udara yang segar di dalam rumah. 
* Smart sensor dan scan. 
* Membunuh bakteria, menyah bau dan menyingkirkan virus diudara
* Membantu menapis bulu-bulu yang berterbangan dan debu serta hama yang menganggu kesihatan
* Fungsi kawalan dengan wifi
*Jimat elektrik

LG Promosi Ogos 2019

* Submission date : 1/8/2019 - 25/8/2019

* Promosi untuk water dan Air Puricare

* Pelanggan tak perlu bayar apa-apa untuk pemasangan mesin

* Pembayaran pertama hanya bermula pada awal September sebelum 5hb September

* Untuk 5 bulan terakhir pembayaran bulanan iaitu pada bulan ke 56, 57, 58, 59, 60 (cukup 60 bulan/5 tahun) pihak company tidak akan mengenakan bayaran bulanan.

* Promsi FREE 1+5

* Pemasangan mestilah dalan bulan Ogos sahaja untuk layak promosi ini

* Dokumen diperlukan : Ic dan debit kad depan serta nombor akaun bagi debit kad tersebut sahaja

LG Buat Promosi Penapis Air dan Udara Istimewa Bulan Ogos
LG Buat Promosi Penapis Air dan Udara Istimewa Bulan Ogos
Haa.. senang aja kan. Dah tak payah susah korang nak masak air, nak tadah air atau nak simpan air dah. Tekan aja boleh terus minum, nak yang suhu bilik ke, sejuk atau panas pun boleh. Air bermineral dan hygenic lagi tau. Jaminan sampai 10 tahun lagi, memang berbaloi sangat beli korang. Siap ada free gift lagi tau kalau korang beli sekarang. Tunggu apa lagi.. cepat tau sebelum habis tempoh promosi bulan Ogos nie. .

Tak rugi pun korang beli penapis air dan udara nie sebab sekarang nie dah jadi salah satu keperluan setiap rumah. Bila air dan udara bersih.. insyaAllah risiko kita dapat sakit tu agak kurang lah kan. Berbelanja sikit untuk keluarga apa salahnya kan. Untuk lebih detail macam biasa Kak Sue akan kongsikan kat bawah nie ya. 

Untuk order korang boleh terus klik link nie Wasap.my/601159047871/LGpurifier





You Might Also Like

14 ulasan

  1. cantik.
    kecik. compact nampak nyer.
    kalau lom ada water filter, mesti aida da amik ni :)

    ReplyDelete
  2. Cantiknya design penapis air LG ni. Fit lah dengan orang yang suka decor rumah tu

    ReplyDelete
  3. Kalau dapat satu memang best ni kan kak..tapi harga dia tu...SA mampu berhuhuhu je la..

    ReplyDelete
  4. unik design dia.. ada promosi tu.. rugi tak grab

    ReplyDelete
  5. Ada promo dari LG.. menarik ni.. Rose pun tengah survey-survey jugak ni.. tak buat keputusan lagi nak yang mana..

    ReplyDelete
  6. Menarik..cun water filter dia..boleh grab ni

    ReplyDelete
  7. Smart gila la kak design dia..harga pun ok gak tu

    ReplyDelete
  8. wow..kerlass pakai brand LG.. Hehe.. Suka sgt tgok design LG tau.. Nampak elegan gila.. Harga pun not bad... Air purifier pun ade ek

    ReplyDelete
  9. Design smart. Pasni x payah risau sumber air kt rumah mmg selamat

    ReplyDelete
  10. Comel saiz penapis air dengan udara LG. Sesuai utk rumah kecik macam rumah ana ni.

    ReplyDelete
  11. Alamak bestnye.. dh la smart.. aduh terpikat pulak dgn rekabentuknye.

    ReplyDelete
  12. Adoi.. lawanya design dia.. sesuai dengan dapur moden..

    ReplyDelete
  13. mesti dapur nampak cantik je bila ada benda nih.. Sekarang memang kalau beli penapis air mesti nak yang boleh guna air panas sekali. Memudah kan kita ..

    ReplyDelete
  14. cantik design dia..tertarik tau..tapi tu la takde modal lagi nak guna..hehee

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Segala yang terkandung dalam terbitan entri adalah pendapat peribadi penulis. Perubahan butiran atau informasi mungkin berlaku tanpa ada sebarang pemberitahuan. Terima kasih singgah blog Shuhaida Kabdy.