Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya

Assalamualaikum, hai semua. Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya. Haa.. pejam celik kita dah sampai ke pertengahan bulan puasa dah kan. Tak lama lagi dah sibuk buat persediaan nak sambut raya pula, salah satunya apa yang dimasak nanti lah kan. Sebab tu Kak Sue nak kongsi dengan korang nak senangkan dan cepatkan kerja korang dengan biar Philips bantu mudahkan persediaan hidangan Hari Raya korang nanti. Nak tau macam mana, jom kita sambung sembang lagi jom..

Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya
Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya

Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya

Rasanya semua boleh tahu dan agak kan salah satu jenama barangan masak memasak yang tengah hot sekarang nie. Sebab tu Kak Sue terus ja kongsi kat sini biar Philips bantu mudahkan persediaan hidangan Hari Raya. Dah tentu lah jenama dari Philips, takan orang nama Philips pula nak datang tolong kita kat dapur. Itu lain dah tu.. lain pula ceritanya nanti.. hehehe..

Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya
Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya

Sebenarnya, hari tu Kak Sue sempat lah ke majlis Philips Raya yang nak perkenalkan dan berkongsi produk terbaru mereka Philips Preminum All In One Multi Cooker dan Airfyer XXL. Tambah teruja bila tahu Chef Marina pun ada sekali untuk berkongsi cara memasak dan resepi dengan menggunakan dua produk hebat dari Philips nie. Memang senang dan cepat korang kalau memasak guna dua produk tu, sekejap aja boleh siap beberapa menu masakan. Kalau ada rezeki harus Kak Sue pun nak juga.. hehehe..

Masa sessi masak memasak tu Chef Marina berkongsi beberapa hidangan wajib ada pada Hari Raya. Antaranya Rendang Tok, Lodeh, Ayam Percik, Lontong Daun Pisang dan Seri Kaya Bakar. Semua tu kan dimasak dalam masa lebih kurang sejam aja korang. Cepat dan dapat bantu serta kurangkan masa kita kat dapur. Dapur pun tak ada kecah sangat korang sebab masak dalam tu semua kan. Memang senang sangat..

Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya
Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya

Turut ada dalam majlis tersebut Naib Presiden dan Pengurus Besar Philips Asia Pacifik Nicholas Joan Lee, Pengurus Negara Philips Malaysia Muhammad Ali Jaleel dan Ketua Pemasaran Philips Malaysia Wendy Ho dan juga ahli kumpulan facebook yang rata-rata kita semua yang kaki masak nie kenal dan tahun group Masak Apa Hari Ini (MAHN). Memang meriah sangat tau korang.. ada sessi jawab dan berkongsi tips dari Chef Marina.. memang tak rugi datang hari tu tau..

Okay sekarang nie Kak Sue nak kongsi fungsi dan cara guna dua produk terbaru dari Philips nie dan kat mana korang boleh dapatkan produk nie pula ya. Bagi Kak Sue, kalau ada kemampuan dan keinginan apa salahnya kita nak ada produk nie untuk bantu kerja di dapurkan..

Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya
Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya


Philips Premium All In One Multi Cooker



Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya
Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya

Masak secara perlahan, masak menggunakan tekanan dan masak pelbagai hidagan di dalam satu alat dengan Philips Premium All In One Multicooker. Dengan keajaiban teknik memasak menggunakan tekanan, korang boleh sediakan hidangan yang sempurna dalam hanya beberapa minit, bukan tu aja potongan daging yang liar boleh menjadi empuk dalam hanya beberapa minit. Dilengkapi dengan 9 mod masakan menggunakan tekanan, Philips Premium All In One Multicoojer dapat membantu korang sediakan juadah yang sedap dengan cepat dan mudahkan kerja korang bagi yang kesentukan masa. Pada Hari Raya ini, korang boleh sediakan rendang daging kegemaran korang dalam tempoh kurang sejam, membolehkan korang lebih banyak masa dengan keluarga tersayang..

Philips Viva Collection Air Fryer XXL


Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya
Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya

Sebuah alat yang wajib dimiliki untuk menyediakan hidangan yang sedap dan berkhasiat di rumah semasa musim perayaan ini. Philips Viva Collection Air Fryer XXL yang merupakan Airfryer terbaru keluaran Philips, sememangnya memudahahkan korang memasak untuk ahli keluarga korang. Saiznya yang lebih besar sezuai untuk sediakam hidangan yang cukup untuk semua orang apabila korang adakan rumah terbuka dan menjamu sanak saudara di Hari Raya ini. Masak semuanya serentak bagi memenuhi selera semua orang! Dengan kapasiti Airfryer terbesar setakat ini, ia berupaya memasak empat ketul paha ayam penuh untuk resepi Ayam Percik korang sekali gus!

Pada korang yang berminat nak dapatkan juga dua produk hebat nie Philips Cooking All In One Cooker dengan harga RM999 .00 dan Philips Viva Collection Airfryer XXL pula dengan harga RM1,499.00. Kedua-dua produk nie juga ada di Philips Brand Store di Publika Shopping Galery dab Wangsa Walk di Kuala Lumpur dan kedai rakan jualan serta pengedar di seluruh negara juga secara online rasmi di Lazada

Untuk lebih detail tentang produk Philips di Malaysia korang boleh singgah kat sini www.philips.com.my





Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya Biar Philips Bantu Mudahkan Persediaan Hidangan Hari Raya Reviewed by Kak Sue on May 22, 2019 Rating: 5

14 comments:

  1. Mudahnya bila ada Philip pressure cooker kan kak sue. Mudahkan kerja kita kat dapur

    ReplyDelete
  2. we only used mentol brand philips haha.

    ReplyDelete
  3. senang ada air fryer, teringin nak 1 juga

    ReplyDelete
  4. phillips is one of my favorite brands too! reliable

    ReplyDelete
  5. wow bestnye kak sue.. philips ni brand yg bagus..

    ReplyDelete
  6. senangnya kalau ada ni. kena dapatkan juga ni ;)

    ReplyDelete
  7. Multi cooker tu mmg aim...nak beli air-fryer Philips tapi dah ada air-fryer...yg XXL ni mmg terbaik la!

    ReplyDelete
  8. Barang philips tu buat kita nak beli je.. Sabar je ni... Cantik pulak tengoknyaa

    ReplyDelete
  9. Teringin nak ada satu dekat rumah, kalau boleh membantu kerja kerja dirumah.

    ReplyDelete
  10. I ada their magic pot, its very easy to prepare food using it. The air fryer belum ada lagi.

    ReplyDelete
  11. Memang memudahkan kerja ini.. Tambah-tambah masa raya..

    ReplyDelete
  12. mudahnya ada philips

    ReplyDelete
  13. kite memang da masukkan air fryer Phillips dalam list benda nak beli.
    cuma x beli beli hahaha..

    ReplyDelete
  14. produk philips yg semua di atas, amat bagus.
    trusted brand.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen ❤

Powered by Blogger.